My Twitter Feed

21 Μαρτίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Το νερό υπό δημόσιο έλεγχο” -

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Όχι στο έγκλημα με το νερό -

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Εκδήλωση Φραγγίδη με γυναίκες -

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Παιονία: 24ωρη απεργία για το νερό -

Κυριακή, 19 Μαρτίου, 2023

“Αντίο” Κυριακίδη σε …Κυριακίδη -

Σάββατο, 18 Μαρτίου, 2023

Στέρεψαν τα δάκρυα, έγιναν οργή! -

Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 2023

Συναντήσεις φορέων για LEADER -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Ετοιμάζονται για επένδυση 216 εκ. -

Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2023

Επιστολή του Σ. Δημητριάδη

Σαράντης ΔημητριάδηςΑπό τον ομότιμο καθηγητή ΑΠΘ, Σαράντη Δημητριάδη λάβαμε ηλεκτρονικά την ακόλουθη επιστολή:

“Το παρακάτω e-mail το έστειλα στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις nea-poreia@yahoo.com και neaporeia@otenet.grπου μετά από αναζήτηση βρήκα ότι ανήκουν στην εφημερίδα “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” του Κιλκίς.

Δυστυχώς και οι δύο αποστολές των e-mail μου επεστράφησαν. Αναγκάζομαι λοιπόν να κοινοποιήσω μέσω του kilkis24 το παρακάτω κείμενο που απευθυνόταν προς δημοσίευση στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ:

Προς τον Δ/ντή της εφημερίδας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.  (30-1-2013)

Κύριε Δ/ντα,

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα το άρθρο σας με ημερομηνία (;31 Ιανουαρίου;) και τίτλο “ως εδώ και μη παρέκει”, συνοδευόμενο μάλιστα, ως μη έδει, με τη φωτογραφία μου, στο οποίο άρθρο σας με στολίζετε με διάφορα κοσμητικά επίθετα και με κατηγορείτε πως συκοφαντώ σε δικό μου άρθρο εσάς προσωπικά -και την εφημερίδα σας- πως είστε δήθεν “πληρωμένη πένα της εταιρείας”.

Είναι σαφές πως για το θέμα της προοπτικής των μεταλλείων στο Κιλκίς έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, και επίσης είναι σαφές πως το δικό μου άρθρο είχε ως αφορμή ένα προηγούμενο δικό σας. Όμως,δεν υπάρχει στο άρθρο μου πουθενά αναφορά στο πρόσωπό σας, ούτε καν στην εφημερίδα σας ονομαστικά, και πολύ περισσότερο δεν σας αποκαλώ αμέσως ή εμέσως “πληρωμένη πένα της εταιρείας”. Δεν σας γνωρίζω καθόλου εξάλλου και ούτε έχω μαζί σας οποιανδήποτε προσωπική διαφορά. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν από πού συμπεράνατε οτι είχα πρόθεση να θίξω την υπόληψή σας, που καθόλου βέβαια δεν είχα, και αν έτσι το θεωρήσατε προφανώς πρόκειται για παρανόηση από μέρους σας των προθέσεων και των λεγομένων μου.

Αντίθετα, αισθάνομαι θιγμένος από τις δικές σας επιθέσεις στο πρόσωπό μου με το άρθρο σας και με φράσεις όπως:
“μένος και φανατισμό” (δικό μου)
“δημοκράτη κύριο καθηγητή”
“όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας είναι υπάλληλος της εταιρείας και εσείς ο ..Ρομπέν των Δασών” και άλλα παρόμοια.

Νομίζω λοιπόν οτι δεν άξιζα τέτοια αντιμετώπιση από εσάς στο σχετικό άρθρο σας, παρόλες τις μεγάλες ίσως διαφορές αντιλήψεων που έχουμε για το θέμα των μεταλλείων στο Κιλκίς.

Κύριε Δ/ντά,
παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί αυτό μου το e-mail στην εφημερίδα σας. Σε αντίθετη περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να το δημοσιεύσω σε άλλες εφημερίδες της πόλης σας.”

Διευκρίνηση από ΚΙΛΚΙΣ24: Πάγια τακτική μας, με βάση την δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι να μην δημοσιεύουμε επιστολές που αναφέρονται σε άλλο μέσο ενημέρωσης. Ωστόσο, αναρτούμε την επιστολή του κ. Δημητριάδη απ` τη στιγμή που δηλώνει ότι τα e-mail του με την εν λόγω επιστολή, που απέστειλε προς την “Νέα Πορεία”, του επιστράφηκαν.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Επιστολή του Σ. Δημητριάδη”
  1. Ο/Η ευα λέει:

    κυριε δημητριαδη , αυτο που σας στελνω πισω , σας διαψευδει. και δεν καταλαβαινω γιατι μας περνατε για χαζους. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    Σαράντης Δημητριάδης ( σχολιο στο antigold)

    Παιδιά, μην αναμασάτε και αναπαράγετε τις μπούρδες των ορυκτολάγνων φερέφωνων των μεταλλευτικών εταιριών που βάλθηκαν να μας πείσουν πως σωτηρία δεν υπάρχει εκτός του εξορυκτικού μανδριού που μας έχουν ετοιμάσει. Να πάνε να γ….θούνε αυτοί και τα μεταλλευτικά τους τόξα. Τον τόπο μας δεν τον πουλάμε, πολύ περισσότερο δεν το χαρίζουμε για όλο το χρυσάφι του κόσμου. Οι Τούρκοι απλά μας φορολογούσαν, έστω και βαρειά. Αυτοί θέλουν να μας πάρουν τα πάντα, και την ψυχή μας μαζί. Ας το ξεχάσουν. Δεν θα τους περάσει. Όρθιοι όλοι και την πρωτομαγιά στον Κάκαβο.

  2. Ο/Η φωτης λέει:

    βρε καλώς την Εύα, άδεια είχες???

Σχολιάστε