My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επισκεψη φανταρων στο Ειδικο Σχολειο

Αξιωματικοί και στρατιώτες από τις δυο μονάδες της Αργυρούπολης – Κιλκίς 596 Α/Μ ΤΠ και 116 Α/Μ ΜΠΠ βρέθηκαν κοντά στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς και μοίρασαν χαμόγελα, γλυκά και μουσικές. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και είπαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγού μαζί με τους μαθητές.

Με την ευκαιρία, οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον Ταξίαρχο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» κ. Καββαδία Χρήστο, τους διοικητές της 596 Α/Μ ΤΠ Ανχη (ΠΖ) κ. Μοδίτση Κωνσταντίνο, και της 116 Α/Μ ΜΠΠ Ανχη (ΠΒ) κ. Παράσχο Νικόλαο, τους αξιωματικούς και τους οπλίτες των στρατιωτικών μονάδων για την ηθική και υλική υποστήριξη που προσφέρουν στο σχολείο.
Επίσης ευχαριστούν τους Προσκόπους Κιλκίς για την εθελοντική προσφορά τους, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς κ. Ποζίδου Βούλα, τα Δημοτικά Σχολεία του νομού Κιλκίς για τη συνεργασία τους και όλους τους πολίτες που ενθαρρύνουν, συμπαραστέκονται και βοηθούν κάθε προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς.

Σχολιάστε