My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις Κολότσιου σ`οικισμούς

kolotsios tzavellasΑνήμερα της Γιορτής του Αγίου Γεωργίου, Τετάρτη 23 Απριλίου , ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη», Περικλής Κολότσιος, επισκέφθηκε τα χωριά Βαφειοχώρι, Νέα Καβάλα, Σιταριά , Λιμνότοπο, Άσπρο, Αξιοχώρι.

Μαζί του ήταν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι  Παύλος Θωμαΐδης, Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδας Τζαβέλλας, Βασίλειος-Τραϊάνος Τζανόπουλος.

kolotsios 3Ο κόσμος υποδέχτηκε με θέρμη και χαμόγελα τόσο τον κ. Κολότσιο όσο και τους υποψήφιους συμβούλους του. Στα χωριά που έκανε περιοδεία δεν σταμάτησαν πολλοί από τους κατοίκους να τον ευχαριστούν, για τα όσα προσέφερε στην υγεία και το νομό μας.

«Το καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους υποψηφίους συμβούλους είναι το χαρακτηριστικό αυτού του συνδυασμού», τόνισε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος δεν σταμάτησε να συστήνει στον κόσμο τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη σε αυτές τις εκλογές. Στο τέλος της περιοδείας του τσούγκρισε ένα αυγό για το κάλο, όπως τόνισε και ο ίδιος, με κάτοικο του Αξιοχωρίου.

tzanopoulos karamisaki tzavellas kolotsios«Δεν ήρθα εδώ για να μοιράσω υποσχέσεις, ήρθα για να ακούσω προβλήματα…παράπονα…. Δεν μιλάμε ούτε για κόμματα, ούτε για χρώματα. Δηλώνουμε παρών στις δυσκολίες σας».

Σύσσωμο το επιτελείο του Περικλή Κολότσιου επισκέφθηκε τα χωριά Μαυρονέρι, Μικρόκαμπο, Ανθόφυτο, Π. Αγιονέρι, Ν.Αγιονέρι.

Το κλίμα ανάμεσα στους υποψήφιους συμβούλους ήταν τοσό ευχάριστο θυμίζοντας σε όλους το όνομα του συνδυασμού του Απόστολου Τζιτζικώστα, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

kolotsios29Ο κ. Κολότσιος, μίλησε με τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματά τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των χωριών Μαυρονέρι, Μικρόκαμπο, Ανθόφυτο, Π. Αγιονέρι, Ν.Αγιονέρι, είναι το μέσα μαζικής μεταφοράς που δεν υπάρχουν για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι.

Ο κόσμος απαίτησε τόσο από τον Περικλή Κολότσιο όσο και από τους περιφερειακούς του συμβούλους, Ανδρέα Βεργίδη, Παύλο Θωμαϊδη, Καραμισάκη Μιχαλία, Λεωνίδας Τζαβέλα, Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) να επισκέπτονται πιο συχνά τα χωριά τους .

klotsios16Ο κ. Κολότσιος τόνισε πως σκοπός του δεν είναι μία ακόμα πολιτική θέση στον τόπο, αλλά η καλή συνεννόηση με τους κατοίκους όλων των χωριών και η λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό ήταν πως ο κόσμος – μικροί και μεγάλοι- υποδεχόντουσαν τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη με χαμόγελα. «Γεια σου γιατρέ μας» ήταν η φράση που ακουγόταν κατά την διάρκεια της περιοδείας.

Δελτίο τύπου από ΑΛΛΗΛΕΓΓΓΥΗ

Σχολιάστε