My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις σε δομές ΑμεΑ

Τα συγκροτήματα του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) του δημοτικού ΚΔΑΠ –ΜΕΑ και του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Ο κ. Κυριακίδης παρακολούθησε τις δραστηριότητες των παιδιών που φιλοξενούνται στις εκπαιδευτικές δομές και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς υπογραμμίζοντας τη σημασία του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου σε μια προσπάθεια που είναι διαρκής για την στήριξη, την ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στην παιδεία και για την ενθάρρυνση συμμετοχής τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Περιηγήθηκε στις χριστουγεννιάτικα στολισμένες εγκαταστάσεις των σχολείων και στους χώρους δημιουργικής έκφρασης των παιδιών, οι θαυμάσιες χριστουγεννιάτικες κατασκευές των οποίων, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους αυτή την περίοδο.

Μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Χαρίλαο Ξενιτίδη, την πρόεδρο της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού, τους προέδρους των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννη Καραϊτη και Γιάννη Λιναρδάκη που τον συνόδευσαν στις επισκέψεις του, ο δήμαρχος αντάλλαξε θερμές ευχές με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη νέα χρονιά.

Σχολιάστε