My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις Κιλτίδη σε νοσοκομεία

Ο Βουλευτής-Ιατρός Κώστας Κιλτίδης και υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του και τις συναντήσεις του με φορείς της Θεσσαλονίκης.

Επισκέφθηκε το Ίδρυμα «Άγιος Στυλιανός» του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι επισκέψεις στα Νοσοκομεία της πόλεώς μας και στους επαγγελματικούς-εργασιακούς χώρους και η εν γένει αποτύπωση της κοινωνικής κατάστασης, οδηγεί τον Κώστα Κιλτίδη σε συμπεράσματα προαναγγελθέντα από τον ίδιο, εδώ και δύο χρόνια.

 Θα ψηφίσει ο πολίτης την Κυριακή χωρίς να έχει γνώση των πραγματικών κινδύνων και της ελάχιστης υπαρκτής ελπίδας. Πάνω από το 40% των συμπολιτών ευρισκόμενοι σε απελπισία και απόγνωση, έχουν αφεθεί βορρά σε λαϊκιστές και τυχοδιώκτες της πολιτικής. ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι, Χρυσή Αυγή κ.α. εξάπτουν τα ένστικτα και τα αρχέγονα συναισθήματα των ανθρώπων. Ο Πατριωτισμός έχει διαστραφεί σε εξαλλοσύνη και καπηλεία εθνικών προσδοκιών. ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. απονευρωμένοι και απαξιωμένοι από την ταπείνωση του «ΝΑΙ σε όλα», αδυνατούν να εκφράσουν στοιχειώδεις πολιτικές προτάσεις.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική περίοδο ο Κώστας Κιλτίδης, μετά και την τελευταία του επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου δήλωσε: «Η υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο και οι ασφαλιστικές καλύψεις έχουν πλέον χαρακτήρα εικονικό. Δυστυχώς το Υγειονομικό μας σύστημα είναι άρρωστο. Αντί για δίχτυ κοινωνικής προστασίας, μέσα στη λαίλαπα της φτώχειας και της ανεργίας, αφήνονται οι πολίτες στον αργό θάνατο. Βιώνουμε νόμους και κράτος απάνθρωπο. Χάθηκε το ελληνοκεντρικό και ελληνότροπο αξιακό σύστημα. Η Ορθοδοξία, ο Στρατός, η Αστυνομία απαξιώνονται τυχοδιωκτικά. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι το μόνο κόμμα, που στάθηκε ανάμεσα στις δυο καταστροφικές πολιτικές. Ούτε ταπείνωση, ούτε εξαλλοσύνη. Υπερηφάνεια και μέτρο θέλει η πατρίδα. Επαναστάτες με αιτία και σκοπό. Ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί να είναι εμπροσθοφυλακή και πρωτοπορία για τη λύτρωση Πατρίδος και λαού. Θα παραμείνω αμετανόητος διεκδικητής της ιστορίας και του μέλλοντος της Θεσσαλονίκης μας. Με το Άγιο Όρος ως φωτοδότη της Ορθοδοξίας και την ταυτότητα του Θεσσαλονικιού». Η Θεσσαλονίκη εξαφανίσθηκε από τον διάλογο, λες και όλα βαίνουν καλώς. Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο για την οπισθοδρόμηση της πάλαι ποτέ συμβασιλεύουσας ή συμπρωτεύουσας.

Σχολιάστε