My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επιμορφωτική: Για εκπαίδευση εργαζομένων

Το ΚΕΚ-ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ συνεργάστηκε με Εργοδοτικούς Συλλόγους του νομού Κιλκίς και σε ορισμένα προγράμματα με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιλκίς, σε ότι αφορά την υλοποίηση σεμιναρίων για εργαζομένους των τοπικών επιχειρήσεων. Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν με την έγκριση και επιχορήγηση του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-49.

Τα βασικά θέματα των σεμιναρίων ήταν η ανάπτυξη προσωπικών και ψηφιακών δεξιοτήτων. Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου ήταν 40 ώρες με υποχρεωτική παρακολούθηση των συμμετεχόντων. Ορισμένες από τις θεματικές ενότητες που αναλύθηκαν είναι: ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, διαχείριση πίεσης-άγχους στον εργασιακό τομέα, ευ ζην, κοινωνικοποίηση και social media, επικοινωνία και κοινωνική δικτύωση, ψηφιακές δεξιότητες, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία διαδίκτυο, λειτουργικά συστήματα, διαδραστικότητα κ.ά.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ασκήσεις και συζητήσεις που σκοπό είχαν την ανάπτυξη προσωπικών (ή ψηφιακών αντίστοιχα) δεξιοτήτων, με απώτερο στόχο την βελτίωση της απόδοσης στην εργασία. Κατά τη λήξη των σεμιναρίων οι επιτυχόντες συμμετέχοντες έλαβαν σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Τα επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-49 για εργαζομένους υλοποιούνται συνήθως κάθε χρόνο, εφόσον τύχουν την έγκριση και επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ. Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να έχουν πληροφόρηση μπορούν να επικοινωνήσουν στα ακόλουθα τηλέφωνα της Επιμορφωτικής: 23410 29690 (Κιλκίς) και 23430 97340 (Πολύκαστρο).

Σχολιάστε