My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Επικεφαλής ΚΟ, ο Παραστατίδης

Οι εικόνες μου6Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης, θα είναι ο επικεφαλής της 8ης κοινοβουλευτικής ομάδας της Βουλής με το όνομα «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές», η συγκρότηση της οποίας ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, στη Διάσκεψη των Προέδρων όλων των Κ.Ο.

Η νέα Κ.Ο, που απαρτίζεται από 11 ανεξάρτητους βουλευτές, ιδρύεται στο πλαίσιο συνασπισμού κομμάτων, πολιτικών κινήσεων και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων.

Όπως ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Μεϊμαράκης, του παραδόθηκε η θετική εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για τη συγκρότηση της νέας Ομάδας, ενώ θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση στην Ολομέλεια του Σώματος.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, ο πρόεδρος και τα μέλη των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που παρέχονται σε κάθε κοινοβουλευτική ομάδα.

Η ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» απαρτίζεται από τον Θεόδωρο Παραστατίδη (πρόεδρος) και τους: Ανδρέα Λοβέρδο, Χρήστο Αηδόνη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρι Μουτσινά, Νίκο Νικολόπουλο, Γιώργο Κασαπίδη, Ιωάννη Κουράκο, Μάρκο Μπόλαρη και Ν. Σταυρογιάννη.

Ανεξάρτητη βουλευτής παραμένει η Θεοδώρα Τζάκρη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχολιάστε