My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επαφές για προσφυγικό και άλλα

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης,  πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων που αφορούν φλέγοντα ζητήματα του δήμου.

gountenoudis-kede2Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών, Γκουγκουλή Ανδρέα, στον οποίο ο κ. Γκουντενούδης εξέθεσε το πρόβλημα με τις θεομηνίες και τις πλημμύρες που έθεσαν την Παιονία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθότι είχαμε εκτεταμένες ζημιές και φθορές του οδικού και αγροτικού δικτύου.

Επίσης συζητήθηκαν, η αντικατάσταση του δημοτικού στόλου οχημάτων, και το πρόβλημα των ανείσπρακτων προστίμων που αφορούν σε παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην ΠΑΘΕ.

Στη συνέχεια, ο κ. Γκουντενούδης είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, Βασίλειο Παπαδόπουλο, για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, με τον γ. γραμματέα να δεσμεύεται για οικονομική ενίσχυση του δήμου ώστε να ανταπεξέλθει σε επίπεδο καθαριότητας και φροντίδας της περιοχής της Ειδομένης.

Την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, από το βήμα της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ, ο δήμαρχος Παιονίας, ενημέρωσε του δημάρχους της χώρας για την έκρυθμη κατάσταση στην Ειδομένη και έλαβε δεσμεύσεις από το σώμα για στήριξη της Παιονίας σε κάθε επίπεδο.

Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Σχολιάστε