My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επανεκκίνηση ερασιτεχνικού αθλητισμού

Την άμεση εκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού ζητά ο υποψηφιος σύμβουλος ΕΟΚ και μέλος της ΕΚΑΣΚΕΜ, Κώστας Παπανικολαου.

Η σχετική δήλωσή του έχει ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με αισιοδοξία τις προσπάθειες επανεκκίνησης της κοινωνίας και επιστροφής στην κανονικότητα. Άνοιγμα εστίασης, σταδιακή επανέναρξη του εκπαιδευτικού συστήματος ακόμη και απελευθέρωση των μετακινήσεων είναι μερικά από τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί προκειμένου να ανακτήσουμε όλα όσα μας έλειψαν από την καθημερινότητα μας τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο, προσωπικά με θλίβει το γεγονός ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η παραμικρή συζήτηση για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικου αθλητισμού. Με αυτόν τον τρόπο χάνεται ακόμη μια αγωνιστική σεζόν οχι μονο τα απο τα πρωταθλήματα των ενηλίκων (ανδρικά & γυναικεία) αλλα συμπληρώνεται έτσι ένα ημερολογιακό έτος αποχής των νέων αθλητών από το άθλημα με αποτέλεσμα να στερηθεί η Εθνική ομάδα τα μελλοντικά της στελέχη.

Είναι χρέος τοσο της Πολιτείας όσο και της Γ. Γ. Α. η άμεση επανέναρξη του ερασιτεχνικου αθλητισμού και των πρωταθληματων των αναπτυξιακών ηλικιών γιατί η οποιαδήποτε καθυστέρηση αυτού μπορεί να έχει μη αντιστρεπτα αποτελεσματα σε μια ολόκληρη γενιά νέων αθλητών. 

Σημαντικό είναι επίσης να τονίσουμε ότι τα πρωταθλήματα που οδηγούν στην πριμοδότηση των αθλητών πρέπει να επανακινησουν άμεσα καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο μαθητής-αθλητής χάνει το κίνητρο προς την αριστεία, η οποία αποτελεί θεμέλια αρχή της παράταξης μας. 

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις της Πολιτείας και της Γ. Γ. Α. για την άμεση επανέναρξη αυτών των πρωταθλημάτων που αποτελούν τον πυρήνα του ελληνικού μπάσκετ κάτω από ένα αυστηρό πρωτόκολλο ελέγχου και προστασίας έναντι της νόσου COVID-19.»

Σχολιάστε