My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επαφές Φραγγίδη με φορείς του Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε τη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, τον οποίο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χατζημλάδης Χρήστος, ο αντιπρόεδρος Βιολιτζής Κώστας και ο προϊστάμενος Ηλιάδης Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ. Χατζημλάδης και Βιολιτζής ενημέρωσαν τον κ. Φραγγίδη για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου, καθώς και για τα προβλήματα του θεσμού.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στα θέματα επιχειρηματικότητας στο νομό μας, καταθέτοντας προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρείν στο τόπο μας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός σε θέματα του διασυνοριακού ανταγωνισμού (μετεγκατάσταση επιχειρήσεων, καύσιμα, καζίνο κλπ.), των υποδομών, της αναμόρφωσης του αναπτυξιακού νόμου, της δημιουργίας Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) κ.α.

Ο κ. Φραγγίδης τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων του νομού για την κωδικοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων σε θέματα ανάπτυξης του νομού.

Στην ΑΝΚΙ

Στα πλαίσια σειράς επαφών με τους εκπροσώπους φορέων του Κιλκίς ο κ. Φραγγίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου την Αναπτυξιακή Κιλκίς και ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντινίδη Παναγιώτη, για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού Κιλκίς αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό που επιβάλλεται να γίνει με προοπτική το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, με την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Νομού για την κωδικοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων σε θέματα ανάπτυξης του νομού.

Με Εμπορικό Σύλλογο

Η σειρά των επαφών για την εβδομάδα έκλεισε με την εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς τον Πρόεδρο Μιχαηλίδη Σπύρο, τον αντιπρόεδρο Καραγιόζη Αθανάσιο, και τον Γ. Γραμματέα Ασλανίδη Παναγιώτη.

Συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα του εμπορικού κλάδου, φορολογία, κοινωνική ασφάλιση, λειτουργία της αγοράς με βασικό σκοπό την ιεράρχηση των κυριότερων προβλημάτων που απασχολούν την Αγορά της πόλης και τονίστηκε ότι επιβάλλεται να δοθούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.

Σχολιάστε