My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη στον Δήμο Λατσιών

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Ανέστη Πογέλη, εκπροσώπησε το Δήμο Κιλκίς στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λατσιών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και για τη συμπλήρωση 63 ετών από την ίδρυση και ένοπλη αντίσταση της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (Ε.Ο.Κ.Α.) κατά της βρετανικής κατοχής.

Τα μέλη της κιλκισιακής αποστολής, στην οποία συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Δόμησης Ιωάννης Δημητριάδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ζώτος και Βασίλης Καραμπίδης, παρακολούθησαν με ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση στο Δημοτικό Θέατρο των Λατσιών τις εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου με το Κιλκίς Δήμου Λατσιών.

Σε ομιλία του, ο κ. Πογέλης υπογράμμισε ότι οι σελίδες ηρωισμού που έγραψε στη νεότερη ιστορία του ο ελληνισμός της Ελλάδας και της Κύπρου στάθηκαν το αντίδωρο για την ελευθερία και την ανεξαρτησία των δύο κρατών. ”Οι σημερινές κρίσιμες γεωπολιτικές εξελίξεις απαιτούν  αρραγή εθνική ενότητα και σύμπνοια ώστε να προασπίσουμε τις αξίες μας και να αγωνιστούμε  για την εδραίωση της ειρήνης και ευημερίας των λαών” ανέφερε μεταξύ άλλων. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς και εκπρόσωπος του Δήμου Χορτιάτη.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στην Κύπρο η αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς παρακολούθησε την εορταστική παρέλαση στη λεωφόρο Γ. Κρανιδιώτη ενώ επισκέφθηκε το Κοινοβούλιο της Κύπρου, τον τύμβο της Μακεδονίτισσας, τα φυλακισμένα μνήματα και τη μονή της Παναγίας του Κύκκου.

 

Σχολιάστε