My Twitter Feed

24 Σεπτέμβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αυτοψία των έργων στη Δοϊράνη -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Βολές κατά ΔΣ Εργαζομένων -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Διαμαρτυρία ΠΟΕΔΗΝ σε Κικίλια -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Απάντηση Μηνά για το Νοσοκομείο -

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος, 2020

Ξανά δυο νέα κρούσματα σε Κιλκίς -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

Στο στόχαστρο και του σωματείου -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικό κράτος δεξιάς -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

«Aναλογικά η κατανομή σε σχολεία» -

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος, 2020

Ο Σισμανίδης στο Λεβεντοχώρι

Επίσκεψη στο Λεβεντοχώρι πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς ΔημήτρηςΣισμανίδης συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της ‘’Ανοδoς – 7Πολις’’.

sismanidis_7Σε καφενείο του χωριού συγκεντρώθηκαν δημότες αλλά και πολλοί νέοι δημότες και είχαν μια ουσιαστική συνομιλία με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Αν7οδος– 7Πολις’’.

Οι κάτοικοι του Λεβεντοχωρίου αναφέρθηκαν στις ελλείψεις του οικισμού. Πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα είναι το νερό. Σήμανση δεν υπάρχει, το Λεβεντοχώρι είναι ίσως ο μοναδικός οικισμός του νομού που δεν έχει παιδική χαρά, έναν χώρο για να παίζουν τα παιδιά.  Το κτήριο του πολιτιστικού συλλόγου χρειάζεται προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ  το δασάκι του χωριού παραμένει αναξιοποίητο.

Λίγα λόγια και σταράτα είπε κατά την τοποθέτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς. ‘’Θα ιεραρχήσουμε σωστά τις ανάγκες και θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα στην επίλυση των βασικών θεμάτων  με πρώτο την υδροδότηση’’.  Τόνισε ιδιαίτερα ότι σκοπός του, ως αυριανή Δημοτική Αρχή, είναι η ενδυνάμωση των εδρών των Δημοτικών Ενοτήτων και σε λειτουργικό και σε οικονομικό επίπεδο ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν άμεσα και δραστικά για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας του δημότη σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

 Ο κ. Σισμανίδης είπε ακόμη ότι ο Δήμος Κιλκίς θα δώσει ειδική βαρύτητα στη διαχείριση της καθημερινότητας και στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας πλην όμως τούτο δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα εγκαταλειφθεί ο αναπτυξιακός σχεδιασμός. Έτοιμες μελέτες και ώριμα έργα θα προωθηθούν ενώ θα αξιοποιηθούν όλες οι ευρωπαϊκές και εθνικές πηγές χρηματοδότησης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς μίλησε στην καρδιά των νέων, με απλό και ζεστό λόγο. ‘’ Είναι απαραίτητη η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού στην αυτοδιοίκηση. Εγώ είμαι παλιός, σας θέλω μαζί μου για να πάμε μπροστά, μέσα από τη σύνθεση των νέων ιδεών και της εμπειρίας’’. Προσέθεσε δε ότι η πρόσκληση για την ενεργή συμμετοχή των νέων δεν έχει προσχηματικό χαρακτήρα, ούτε εξυπηρετεί προεκλογικές σκοπιμότητες

 ‘’Όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά θα αναλάβει ευθύνες, θα δουλέψει και θα ξοδέψει πολύ χρόνο στον τομέα που θα του ανατεθεί. Θα δικαιωθεί όμως από το αποτέλεσμα της δουλειάς του και από την αναγνώριση της συνεισφοράς του στα κοινά από τους ίδιους τους δημότες. Κι αυτή είναι η ομορφιά της Αυτοδιοίκησης’’.  Επανέλαβε, τέλος, ότι για τη νέα γενιά  θεσμοθετείται η Αντιδημαρχία Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού.

Δελτίο τύπου από ΑΝΟΔΟΣ – 7ΠΟΛΙΣ

Σχολιάστε