My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Η Ειρήνη σε Χαμηλό/Ειδομένη

Τα ακριτικά χωριά του Δήμου Παιονίας, Ειδομένη και Χαμηλό, επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Στη συνάντησή της με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Ξανθίππη Σουπλή, τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου και κατοίκους των δύο χωριών, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής, όπως αυτά που συνδέονται με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, για την ελλιπή συγκοινωνία της περιοχής καθώς επίσης και τις αγκυλώσεις που δημιουργεί η μετατροπή των νοσοκομείων σε νοσοκομεία «μιας νόσου» προκαλώντας προβλήματα στα άτομα μεγάλης ηλικίας με χρόνια προβλήματα υγείας.

Επίσης, σημαντική αναφορά έγινε στην ανάγκη για περισσότερη αστυνόμευση της περιοχής λόγω της συνεχιζόμενης διέλευσης προσφύγων και μεταναστών καθώς και για τις εκκρεμείς – εδώ και καιρό – αιτήσεις για αποζημιώσεις λόγω των καταστροφών που έχουν προκληθεί από την παραπάνω αιτία.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της περιοχής πραγματοποιώντας δια ζώσης συναντήσεις ώστε να έχει διαρκή ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής και τόνισε ότι θα μεριμνήσει να αναδείξει όσα ζητήματα αναφέρθηκαν στις συναντήσεις.

Σχολιάστε