My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη ΣΕΑ Κιλκίς στη Φλώρινα

O Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς πραγματοποίησε επισκέψεις μελών του στο 1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ» στο νομό Φλωρίνης ως και τα ακριτικά φυλάκια Νίκης και Λαιμού.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως που ήταν εποικοδομητική και διεξήχθη σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα οι έφεδροι, Επισκέφτηκαν το Σάββατο 20 η Οκτωβρίου την έδρα του 1ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ» στην Φλώρινα και ενημερώθηκαν από τον Διοικητή Συνταγματάρχη Κύριο Παναγιώτη Καρατζά και το Επιτελείο για την Ιστορία του , τις δραστηριότητες την αποστολή. Ακολούθησε συζήτηση με έντονο ενδιαφέρον, από την πλευρά των έφεδρων.

Πραγματοποιήθηκαν στην συνέχεια προγραμματισμένες επισκέψεις στα Φυλάκια ΝΙΚΗΣ και ΛΑΙΜΟΥ όπου οι Έφεδροι Αξιωματικοί μετά την ενημέρωση τους διαπίστωσαν του υψηλό φρόνιμα του προσωπικού να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Στις επισκέψεις ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Κιλκίς Κώστας Παπανικολάου ευχαρίστησε τον Διοικητή 1ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ» κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑ όσο και το προσωπικό για την πρωτόγνωρα άψογη φιλοξενία επισημαίνοντας ότι : «είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε ακριτικές περιοχές, για να αντιληφθείς καλυτέρα τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτελούν το καθήκον τους.Υψηλό βαθμό εκπαίδευσης, υψηλό φρόνημα , επαγγελματισμό, αίσθηση του καθήκοντος, και την κύρια περηφάνια του προσωπικού έτοιμο να ενεργήσει και να τιμήσει τα Ελληνικά Όπλα και την Ιστορία τους».

Στη ανάλλαγη των αναμνηστικών ο Σύνδεσμος του Κιλκίς προσέφερε το κάδρο του πρώτου νεκρού Αξιωματικού του Αλβανικού Έπους, Εφέδρου Υπολοχαγού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΑΚΟΥ από την Χάλκη Δωδεκανήσου σε ένδειξη της αναγνώρισης της θυσίας του, ως και παραδοσιακά δώρα στους φρουρούς των συνόρων μας αποδεχόμενοι παραδοσιακά προϊόντα που επιμελώς είχαν ετοιμαστεί από την Διοίκηση του Συνάγματος.

Κατά την επίσκεψη στον νόμο Φλώρινας τα μέλη και η Διοίκηση του Συνδέσμου παρουσία του Διοικητή κ.Παναγιωτη Καρτζά επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης , Πρεσπών, και Εορδαίας κκ ΘΕΟΚΛΗΤΟ όπου του απονεμήθηκε ειδική αναμνηστική πλακέτα για την πολύχρονη άοκνη προσφορά του στην ακριτική περιοχή της Χώρας.

Σημαντικές επισκέψεις γνωριμίας αλλά και ανταλλαγής απόψεων είχαν οι Έφεδροι του Κιλκίς με την ευκαιρία της επίσκεψης τους στον Αντιπεριφρειάρχη Κο ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΙΡΟ στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας ως και τον Δήμαρχο Πρεσπών κ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, που τους ενημέρωσε για πρωτοβουλίες και προγράμματα σε υλοποίησης του Δήμου.

Η όλη επίσκεψη τελούσε κάτω από την άψογη κατ΄ ομολογία φιλοξενία της των Διοικήσεων της 9ης Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ Ταξιάρχου κου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ και του Συνταγματάρχη Κου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑ .

Ζητήθηκε από την Διοίκηση Συνδέσμου να εκφράσει στην μέσω των προϊσταμένων τους τις δημόσιες ευχαριστίες.

Σχολιάστε