My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Γεωργαντά στο ΚΚΣ

Την αμέριστη συμπαράστασή του  στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς εξέφρασε ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ύστερα από επίσκεψη και ενημέρωσή του από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των ΑμεΑ ΒηματίΖω κ. Ε. Καράμπαγλη. 

Κυριότερο εξ αυτών είναι η μείωση του προσωπικού  επειδή λήγουν οι συμβάσεις εργασίας αλλά και σχετικά προγράμματα την ίδια μάλιστα εποχή που  καταγράφεται θεαματική αύξηση των φιλοξενουμένων – χρηστών των υπηρεσιών στο κέντρο ΑμεΑ.Η επίσκεψη του κ. Γεωργαντά στο ΚΚΣ Κιλκίς, ύστερα από πρόσκληση της κ. προέδρου,  την Τρίτη 23 Μαίου  ήταν η πρώτη που πραγματοποίησε μετά την εκλογή του και περιέλαβε πλήρη και λεπτομερή ενημέρωσή του τόσο για τις δραστηριότητες του Κέντρου όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Γεωργαντάς εξέφρασε τη ρητή δέσμευσή του ότι θα πράξει παν το δυνατόν, με παρεμβάσεις του όπου και όπως χρειάζεται, ώστε να υπάρξει  άμεση ικανοποίηση των αναγκών του Κέντρου σε προσωπικό.

Η ξενάγηση του κ. Γεωργαντά στο Κέντρο και στον χώρο δημιουργικής απασχόλησης των ΑμεΑ έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσει και να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στη διοίκηση και στο προσωπικό για το τεράστιο έργο που προσφέρουν σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα.

Από το Πολιτικό Γραφείο του κ. Γεωργαντά

Σχολιάστε