My Twitter Feed

22 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σήκω Ψυχή μου στα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για νέα απεργία -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Υπέγραψε ομόνοια! -

Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ στο νομό -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εκλογική επιτροπή και μήνυμα -

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Γεωργαντά σε Πιερία

georgantasΟ βουλευτής ν. Κιλκίς, Γ.Γεωργαντάς, μέσα στα πλαίσια των προγραμματισμένων κομματικών εξορμήσεων επισκέφτηκε χθες Πέμπτη το νομό Πιερίας και επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχε ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Πιερίας , ο πρ. υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η πρώην βουλευτής Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου , ο πρ. νομάρχης και πολιτευτής του νομού Γιώργος Παπαστεργίου και κομματικά στελέχη επισκέφτηκε αρχικά τα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε. δίνοντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο βουλευτής του νομού Κωνσταντίνος Κουκοδήμος απουσίαζε σε αντίστοιχη εξόρμηση στο νομό Φλώρινας.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής από τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου και από τον Δήμαρχο Κατερίνης . Επίσκεψη πραγματοποίησε επίσης και στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας καθώς και στο νοσοκομείο της πόλης, όπου ενημέρωσαν τον κ. Γεωργαντά εκτός των άλλων και ο πρ. Βουλευτής του νομού και διευθυντής του ακτινολογικού τμήματος Δημήτρης Χριστογιάννης.

«ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κ. Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

Γεωργαντάς: Αυτές είναι οι εκλογές της αλήθειας

“Αυτές οι εκλογές γίνονται χωρίς ψέματα. Είναι οι εκλογές της αλήθειας, όπου θα κριθεί η αξιοπιστία των λόγων όλων των πολιτικών δυνάμεων και η δυνατότητα να δώσουν ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στον ελληνικό λαό το επόμενο διάστημα” δήλωσε από την Κατερίνη ο Γιώργος Γεωργαντάς, πρώην Υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κιλκίς, ο οποίος επισκέπτεται το νομό Πιερίας στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

georgantas2Ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας στους δημοσιογράφους άσκησε δριμεία κρτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησαν την εικόνα εύκολων λύσεων και εναλλακτικών προτάσεων για τις οποίες, όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία έλεγε ότι δεν υπάρχουν και δυστυχώς για τη χώρα διαψεύστηκαν.

“Δεν υπάρχουν ιδεοληψίες πλέον στον ορίζοντα. Είναι οι εκλογές που ο καθένας πρέπει με απόλυτη σαφήνεια, με προσέγγιση της πραγματικότητας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό να πει πραγματικά πώς μπορούμε να πορευθούμε” ειπε.

Για τα περιθώρια βελτίωσης της παρούσας συμφωνίας από μία ενδεχόμενη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας ο κ. Γεωργαντάς υποστήριξε ότι η ΝΔ θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο συμφωνηθέν και ψηφισθέν πλαίσιο. “Αυτό που ψηφίσαμε είναι ένα πλαίσιο υποχρεώσεων. Η διαμόρφωση των λεπτομερειών στην εκτέλεση και στην εφαρμογή αυτών των υποχρεώσεων μπορεί να τροποποιηθεί” ανέφερε.

“Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι και ξέρει και έχει την εμπειρία και μπορεί να το πράξει. Θυμίζω το καλοκαίρι του 2012 ο φόρος των επαγγελματιών ήταν 35% που, αν και μνημονιακή υποχρέωση, καταφέραμε να το κάνουμε 26%.

Το 23% στην εστίαση, επίσης μνημονιακή υποχρέωση, το κάναμε 13% καθώς μειωσαμε και την εισφορά αλληλεγγύης κατά 30%. Και όλα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη των εταίρων μας καθώς τους πείσαμε για τη δυνατότητα εξεύρεσης των αναγκαίων πόρων από άλλες πηγές. Μέσα από τη συνεννόηση με τους εταίρους μας μπορούμε να βγούμε από την κρίση” πρόσθεσε ο κ. Γεωργαντάς.

Αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις κάποιες από τις οποίες δίνουν βραχεία κεφαλή, αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι το αποτέλεσμα των προσδοκιών που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ με εύκολες και εναλλακτικές λύσεις, κρυπτόμενος, όπως είπε, πίσω από το δίλημμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο. “Αυτά όλα τα αφηγήματα δεν υφίστανται πλέον και αυτό ακριβώς καταγράφεται στα δημοσκοπικά αποτελέσματα” τόνισε κάνοντας λόγο για πλήρη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.»

Δελτίο τύπου από Γ. Γεωργαντά

Σχολιάστε