My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Επίθεση εναντίον Παραστατίδη

(Βίντεο) Τραμπουκισμούς με βρισιές και προπηλακισμούς σε βάρος του από χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς, καταγγέλλει ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης.

parastatidis-polykastroΗ επίθεση εναντίον του βουλευτή εκδηλώθηκε χθες (Κυριακή) το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την προσφυγική κρίση, που πραγματοποίησε οργάνωση με την επωνυμία Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας.

Όπως είπε μιλώντας σήμερα το πρωί “στο Κόκκινο”, ο κ. Παραστατίδης δέχτηκε πρόσκληση για να παραστεί στη συγκέντρωση, στην οποία ανταποκρίθηκε αφού πρώτα επικοινώνησε με τον δήμαρχο Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδη, απ` τον οποίο έλαβε διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται για εκδήλωση ακροδεξιών κύκλων.

Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι μέλη της ΧΑ του επιτέθηκαν φραστικά με βρισιές κι αποδοκιμασίες όταν ζήτησε να τοποθετηθεί επί του προσφυγικού, εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει, για να δεχθεί κατά την αποχώρησή του και νέα επίθεση με έντονους προπηλακισμούς.

“Στη συγκέντρωση φάνηκε ότι αυτοί που φωνασκούσαν δεν επιθυμούσαν λύση του προβλήματος αλλά να προωθήσουν ακροδεξιές θέσεις και απόψεις”, είπε ο κ. Παραστατίδης, προσθέτοντας ότι σε κάθε περίπτωση απαιτείται η επίλυση του προβλήματος, καθώς ο νομός Κιλκίς δεν μπορεί ν` αντέξει τη παρουσία τόσο μεγάλου αριθμού προσφύγων.

Καταδίκασε ο Γ. Γεωργαντάς

Την επίθεση εναντίον του κ. Παραστατίδη καταδίκασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση. «Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους», δήλωσε στο ΑΜΠΕ.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε κι ο βουλευτής της ΧΑ, Χρήστος Χατζησάββας, καθώς κι ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης.

Δείτε βίντεο:

 

Σχόλια
One Response to “Επίθεση εναντίον Παραστατίδη”
  1. Ο/Η Αννα λέει:

    ο Δήμαρχος Παιονίας πριν από κάτι μήνες διαλαλούσε στους κατοίκους του Πολυκάστρου οτι θα ερθουν οι ΜΚΟ και θα ενοικιαστούν τα σπίτια των κατοίκων ….. τώρα τι έχει να πει?? το παίζει και θιγμένος ?? Ασε ρε … ασε ρε…. Να βγει και να το διαψεύσει αν έχει τα κότσια…..

Σχολιάστε