My Twitter Feed

1 Οκτώβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στις σημαντικές πόλεις το Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος, 2020

ΑΣΕ: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις -

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος, 2020

Φεύγει από Πολύκαστρο η 33η ΤΑΞ; -

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος, 2020

Οι εκλογές στον Εμπορικό Κιλκίς -

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος, 2020

Και 5 κρούσματα ιού Δ. Νείλου -

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος, 2020

Να μην απολυθούν οι καθαρίστριες -

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος, 2020

Να εγκριθούν και τα ολιγομελή των ΓΕΛ -

Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος, 2020

Μέτρα για τα προσφυγόπουλα -

Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος, 2020

Εξαπλώνεται στη Κίνα η KLEEMANN

Αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κίνα, η KLEEMANN επενδύει στη δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων με μία επένδυση ύψους 15.000.000 δολαρίων, η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων παραγωγής, logistics, γραφείων και ενός πύργου δοκιμών ύψους 100 μέτρων.

Kleemann

Οι νέες εγκαταστάσεις οι οποίες θα καλύπτουν μία επιφάνεια 16.500 τ.μ. θα ολοκληρωθούν το 2018 και η παραγωγική δραστηριότητα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2019. Η δυναμικότητα, σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα αγγίζει τους 5.500 ανελκυστήρες ετησίως.

Στο μεταξύ, με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της KLEEMANN στην World Elevator and Escalator Exhibition που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου στο National Exhibition and Convention Center της Σαγκάης, στην Κίνα.

Στο περίπτερο 351 τετραγωνικών μέτρων, η KLEEMANN υποδέχθηκε περισσότερους από 3.000 επισκέπτες της έκθεσης και πραγματοποίησε περισσότερες από 900 B2B επαφές με σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς της.

Η εταιρεία παρουσίασε δύο αξιόλογες λύσεις μετακίνησης, ιδανικές για την αγορά της Κίνας και της ευρύτερης Ασίας. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν το Maison T Plus SP, μία ευέλικτη και πρακτική πρόταση που καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και ο Atlas RL SP, ένας μηχανικός ανελκυστήρας που διακρίνεται για τη χαμηλή ενεργειακή του κατανάλωση. Επίσης παρουσιάστηκαν και τρεις θάλαμοι από τη σειρά KLEEMANN Design. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ιδιαίτερη και υψηλή σχεδίαση των θαλάμων, οι οποίοι έφεραν την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης βιομηχανικού σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσιάστηκε η εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experience, με την οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να «μεταφερθούν» ψηφιακά σε 4 ξεχωριστές τοποθεσίες σημαντικών έργων της KLEEMANN και να απολαύσουν την εμπειρία μετακίνησης μέσα από αυτούς τους ανελκυστήρες.

Το περίπτερο της KLEEMANN συνδύασε την κομψή σχεδιαστική γραμμή που εκπροσωπεί η εταιρία στα προϊόντα της με τα εντυπωσιακά εκθέματα. Στοιχεία, όπως το ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο και οι χώροι υποδοχής, ανέδειξαν την φιλοξενία των εκπροσώπων τόσο της KLEEMANN China όσο και της KLEEMANN Hellas.

Η KLEEMANN China ιδρύθηκε στο Κουνσάν της Σανγκάης, στην Κίνα το 2011, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρίας και με σκοπό να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της στην περιοχή της Κίνας, της Άπω Ανατολής και του Ειρηνικού.

Με μία εξειδικευμένη παραγωγική μονάδα στο Κουνσάν, η εταιρία αυτή τη στιγμή παρέχει στις τοπικές αγορές ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίας, παγκοσμίου κύρους design και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Η KLEEMANN China ήδη κατέχει εξέχουσα θέση στην τοπική αλλά και στις γειτονικές αγορές, αξιοποιώντας σημαντικές ευκαιρίες.  Ήδη το 2016 ολοκληρώθηκε η κατασκευή 25μετρου πύργου δοκιμών, παρέχοντας στην εταιρία το License C για την παραγωγή ανελκυστήρων οι οποίοι κινούνται με ταχύτητα μέχρι 1,75 μ/δευτ.

Η επένδυση αυτή στόχο είχε την εξυπηρέτηση των τοπικών παραγωγικών αναγκών μέχρι την ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων και του πύργου δοκιμών ο οποίος θα περιλαμβάνει 4+1 φρεάτια και θα εξασφαλίσει στην εταιρία License Α που αφορά σε ανελκυστήρες κτιρίων 30 ορόφων και άνω.

Ο νέος πύργος δοκιμών πρόκειται να υποστηρίξει το πλάνο περαιτέρω ανάπτυξης στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας, η οποία αποτελεί τα 2/3 της παγκόσμιας αγοράς σε νέους ανελκυστήρες και καλπάζει με διπλάσιους ρυθμούς αύξησης σε σχέση με την αγορά του κλάδου παγκοσμίως.

Πηγή: Δελτίο τύπου της KLEEMANN

Σχολιάστε