My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εξαιρετική παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς

Στην 10η Δωδωναία συνάντηση.

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η 10η Δωδωναία συνάντηση που διοργάνωσε η ΕΚΑ Δωδώνη. Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού έζησαν τα Ιωάννινα και  οι Ζωσιμάδες.

gaskilkis1Πάνω από 850 αθλητές ηλικίας 5-15 ετών από περισσότερους από είκοσι συλλόγους της χώρας πήραν μέρος στην 10η Δωδωναία συνάντηση στίβου που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων στο στάδιο των Ζωσιμάδων. Η εκδήλωση έγινε  το Σάββατο 26  Μαρτίου και συμμετείχαν αθλητές συλλόγων που καλλιεργούν τον στίβο από  όλη την Ελλάδα, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία στην κερκίδα πάνω από 2000 γονιών και φίλων του κλασικού αθλητισμού.

Η αποστολή του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν πραγματικά απίστευτη. Τριάντα αθλητές και αθλήτριες και άλλοι τόσοι γονείς και φίλοι του τμήματος στίβου με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του ΓΑΣ Κιλκίς κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη και την έφορο των Ακαδημιών Στίβου κα Ματίνα Γιαννιτσάκη και τους προπονητές και προπονήτριες της ομάδας βρέθηκαν στο στάδιο συμμετέχοντας στην μεγάλη αθλητική γιορτή.

gaskilkis2Αν και τα επιμέρους αποτελέσματα έχουν μικρή σημασία μπροστά στο μεγαλείο του κλασσικού αθλητισμού και στη χαρά της συμμετοχής σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, αξίζει να σταθούμε στα  μετάλλια που κατέκτησαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου με τις πρώτες θέσεις της Μαρίας Ντουμανίδου στη σφαιροβολία, Βασιλικής Καραμανίδου στο μήκος, της Εβελίνας Ζάμσα στα 600 μ και του Βασίλη Ναλμπαντίδη στο Vortex , της 2ης θέσης της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ  με τους Σωρήρη Τάλλο, Γιάννη Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Αρβανιτίδη και Στράτο Γρίβα  και της 3η θέσης του Θανάση Αθανασιάδη στο ακόντιο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά σε κάθε ένα ξεχωριστά από τα παιδιά του συλλόγου που αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και με αθλητικό πνεύμα κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων όπως και στις προπονήτριες των Ακαδημιών και των Τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ Κιλκίς Νάντια Μπουρλούκα , Μαρίνα Κανελιά, στον προπονητή Βασίλη Ορμανίδη και στις εξαιρετικές βοηθούς  Σπυριδούλα Μηναρετζή και Εύα Κιζιρίδου   για την πραγματικά υποδειγματική δουλειά που γίνεται σε κάθε τομέα στις μικρές ηλικίες.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ευχαριστεί το ΔΣ ΕΚΑ Δωδώνη και  τον ακούραστο κ. Κώστα Λώλη για την πραγματικά καταπληκτική διοργάνωση και φιλοξενία και φυσικά τους εξαιρετικούς γονείς  που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν δίπλα στο Τμήμα και την οικογένεια του στίβου .

Σχολιάστε