My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Εξέλεξαν τη διοίκηση που τους αξίζει”

“Σε όσους δεν φρόντισαν να τακτοποιηθούν οικονομικώς με τις συνδρομές τους και δεν προσήλθαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και αυτοί είναι η μεγάλη πλειοψηφία (μέλη 6.500, ψηφίσαντες 2.053) τονίζω ότι με την αρνητική τους αυτή στάση εξέλεξαν την διοίκηση που τους αξίζει”.  Αυτό αναφέρει σε μετεκλογική δήλωσή του, ο χαμένος των πρόσφατων εκλογών στο Επιμελητήριο, Στ. Χατζηγεωργιάδης. Τονίζοντας ότι “θα ασκήσουμε αυστηρή αλλά εποικοδομητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση κυρίως στα θέματα της διαφάνειας και της διαχείρισης των οικονομικών του Επιμελητηρίου και ο έλεγχος αυτός αρχίζει από τώρα και αναφέρεται τόσο στην τετραετία που ακολουθεί όσο και στην πενταετία που πέρασε”, ο κ. Χατζηγεωργιάδης προσθέτει στη δήλωσή του τα εξής:

“Συγχαίρω τον νικητή των Εκλογών και δηλώνω ότι όλα τα εκλεγμένα μέλη του Συνδυασμού μας θα σταθούμε δίπλα του για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, την επίτευξη των στόχων του Επιμελητηρίου και την προαγωγή των συμφερόντων των μελών του.


Ευχαριστώ θερμά όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες που πλαισίωσαν τον Συνδυασμό μας και δώσαμε μαζί τον ωραίο αγώνα που σφυρηλάτησε μεταξύ μας συναδελφικούς δεσμούς διάρκειας.
Ευχαριστώ επίσης τα μέλη του Επιμελητηρίου που προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ανεξάρτητα από την επιλογή τους την ώρα της κάλπης. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους και υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους από τη θέση που μας έταξε το αποτέλεσμα των εκλογών. “

Σχολιάστε