My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ενισχυμένος και αποφασισμένος στο ντέρμπι

aris-panteleimona-kilkisΈτοιμος δηλώνει ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα να αντιμετωπίσει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 15:00 εκτός έδρας τον, μέχρι στιγμής πρωτοπόρο της κατάταξης, Μακεδονικό Δροσάτου, σε μια αναμέτρηση που πιθανότατα ανάλογα με το αποτέλεσμα ίσως κρίνει στο τέλος και τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου. Στον έναν βαθμό η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έχοντας παραχωρήσει μόλις δυο ισοπαλίες.

Ενισχυμένος θα εμφανιστεί ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος μιας και στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα προσπαθήσει να προσθέσει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Η αρχή έγινε με την μετεγγραφή του έμπειρου Κουιμτζίδη Νικόλαου από την Δόξα Πετρωτού ενώ οι προσπάθειες και για άλλες προσθήκες ανάλογης ποιότητας και αξίας ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν.

Μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα παρευρεθούν στην ταβέρνα του χωριού “ΚΡΗΤΙΚΟΣ” για την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου που αποτελεί θεσμό στην πρόσφατη ιστορία του.

Σχολιάστε