My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ενημέρωση στον Π. Λαφαζάνη

Μέσα σε έναν – δυο μήνες θα παραδοθεί το τμήμα κόμβος Μαυρονερίου – είσοδος Κιλκίς, ενώ εντός του 2019 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τμήματα του δρόμου Ν. Σάντα – Α/Κ Ασσήρου.

Την ενημέρωση αυτή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, στον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος επισκέφτηκε χθες Τρίτη την Αντιπεριφέρεια συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη του κόμματος, Γ. Λιαρετίδη, Χρ. Μπίμπαση και Αν. Κουλίνα, καθώς και από στελέχη του ν. Σερρών, τον οποίο ο κ. Λαφαζάνης θα επισκεπτόταν  στη συνέχεια.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης και στο μείζον ζήτημα της κατασκευής του τμήματος της ΠΑΘΕ, από την Χαλάστρα έως τον κόμβο Πολυκάστρου, ενώ για το θέμα της προαστιακής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι αυτή θα λειτουργήσει ευεργετικά, τόσο για την αναβάθμιση του ΤΕΙ όσο και για τη λειτουργία της ΒΙΠΕ, όπου απαιτείται η άμεση σύνδεση με το εφαπτόμενο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Όσο για το προσφυγικό, ο κ. Βεργίδης υποστήριξε, ότι μέχρι σήμερα και παρά το γεγονός ότι ο νομός Κιλκίς δέχεται άνισο αναλογικά αριθμό προσφύγων, η επίσημη πολιτεία δεν παρέχει καμία απολύτως ενημέρωση και αιτιολόγηση των ενεργειών της.

Ο κ. Βεργίδης εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας για τα σχεδιαζόμενα γύρω από το ΤΕΙ και τη λειτουργία του, όπου “αντί για αναβάθμιση με προσθήκη νέων τμημάτων, κυοφορείται η υποβάθμιση του με τη λειτουργία ως Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης”.

Τέλος, αναφερόμενος στα μεγάλα εκκρεμή έργα ο κ. Βεργίδης έκανε αναφορά στο ημιτελές νέο Γηροκομείο, το οποίο χρειάζεται μικρά πλέον κονδύλια για την αποπεράτωσή του και την ευεργετική λειτουργία του.

Να σημειωθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης καλωσορίζοντας τον κ. Λαφαζάνη τον ευχαρίστησε για μία σημαντική ενέργειά του το 2015, όταν ως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είχε υπογράψει την επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών όρων για το έργο της οδικής σύνδεσης Ν. Σάντα – Άσσηρος, μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ αφού ευχαρίστησε τον κ. Βεργίδη για την ενημέρωση, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός μέσα από παρεμβάσεις του σε όλα τα όργανα και τους φορείς, όπου διαθέτει εκπροσώπους. Στο τέλος της σύντομης συνάντησης επιδόθηκαν  στον κ. Λαφαζάνη αναμνηστικά του νομού.

Σχολιάστε