My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ενημέρωση για κοινωνικές δομές

gkountenoudis_organismos_2Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης του Δήμου Παιονίας κ. Χρήστο Καραθόδωρο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του με θεσμικούς φορείς του Δήμου.

Ο κ. Γκουντενούδης ενημερώθηκε εκτενώς για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών που φιλοξενούν  223 νήπια καθώς και των επτά βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών που χρηματοδοτούνται από το Ε.Σ.Π.Α. με 131 στο σύνολό τους ωφελούμενα νήπια. Ως κύριο πρόβλημα στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς επισημάνθηκε η έλλειψη διοικητικού και κύριου προσωπικού.

gkountenoudis_organismos_1Ενημέρωση από τον κ. Καραθόδωρο έγινε και για τις κοινωνικές δράσεις του Κέντρου Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΦΟ.) το οποίο σιτίζει 120 άτομα βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων αλλά και για τη λειτουργία των τεσσάρων ΚΑ.ΠΗ. του Δήμου.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΑ.ΠΗ. Πολυκάστρου και συνομίλησε εγκάρδια για αρκετή ώρα με πολλά μέλη του. Οι υπεύθυνοι του ΚΑ.ΠΗ. ξενάγησαν τον κ. Γκουντενούδη στο νέο χώρο που θα στεγάσει τις ηλικιωμένες γυναίκες καθώς και στο φυσικοθεραπευτήριο.

Δελτίο τύπου από Χρ. Γκουντενούδη

gkountenoudis_kapi_3

gkountenoudis_kapi_4

Σχολιάστε