My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εμφανιση Κιλτίδη σε Θεσσαλονικη

 

Μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ  Κ. Κιλτίδης, ενόψει της καθόδου του στις προσεχείς εκλογές στην Α’ Θεσ/νίκης, έσπασε τη σιωπή του σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων του, στο ξενοδοχείο PORTO PALLAS, στη Θεσσαλονίκη. Συγκέντρωση, στην οποία έδωσε απαντήσεις για την ανεξαρτητοποίησή του, τον ιδεολογικό διαχωρισμό της θέσης του από τη Δημοκρατική Συμμαχία και την ένταξή του στον ΛΑ.Ο.Σ.

Όπως τόνισε ο Κιλκισιώτης βουλευτής, το αξιακό του σύστημα συγκλίνει ξεκάθαρα με αυτό του κ. Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ  και δεν το διαπραγματεύτηκε ποτέ, ακόμα και όταν ως νέος βουλευτής κινδύνευε να διαγραφεί από την τότε ηγεσία της Ν.Δ. Το ιδεολογικό του περιεχόμενο είχε πάντα μια πατριωτική και λαϊκή  αντίληψη ζωής με φρόνημα ελευθερίας και όχι φιλελευθερισμού αγοράς. Τόνισε επίσης την ανάγκη για ασφάλεια και ισονομία και την καθοριστική συμβολή της παράδοσης και της χριστιανικής πίστης.

Όπως είπε, αφήνει τη σιγουριά της μόνιμης έδρας στο Κιλκίς για να δώσει έναν νέο αγώνα σε μια περιφέρεια η οποία τα τελευταία 30 χρόνια αποτελεί τον βιωματικό του χώρο. Μίλησε για τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στην πόλη και ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρέπει να τονωθεί ο τοπικός τύπος της Θεσσαλονίκης, ηλεκτρονικός και έντυπος. Είναι επίσης αναγκαία η τοπική χρηματοπιστωτική υποστήριξη, όπως επίσης η αυτονομία και η αυτοτέλεια σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της πόλης. «Ας ξαναχτίσουμε την ταυτότητα του Θεσσαλονικιού και η συμβασιλεύουσα επιβάλλεται ουσία να γίνει συμπρωτεύουσα στον γεωργοδιατροφικό τομέα, στον τουρισμό και στη ναυτιλία» τόνισε με έμφαση.

Επίσης, δεν δίστασε να καταγγείλει τις ανεπάρκειες και τον εκφυλισμό του πολιτικού συστήματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν συνιστά άλλοθι για τους πολιτικούς η δημοκρατική λειτουργία της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες και ότι οι πολιτικοί, που δεν έζησαν ως πολίτες, χρεοκόπησαν την πολιτική.

Τέλος, επεσήμανε ότι το πρόβλημα της χώρας είναι κυρίαρχα πολιτικό και δεν μπορεί η χώρα να πορευτεί με αυτή την πεντηκονταμελή Κυβέρνηση. Επέμεινε ότι πρέπει να κατατεθεί στον ελληνικό λαό ολόκληρη η αλήθεια για την τραγική θέση της χώρας και έκλεισε λέγοντας: «Τα ψέματα καταθάπτουν τους λαούς και ο εκφυλισμός των θεσμών γκρεμίζει τα κράτη».

Σχολιάστε