My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

“Εμείς μπροστά κι οι άλλοι πίσω”

Με τίτλο “Πάμε Μπροστά και αφήνουμε τους άλλους πίσω να παρερμηνεύουν εγκυκλίους!” ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής ν. Καρδίτσας Κωνσταντίνος Τσιάρας Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής της Τ.Α. του κόμματος και ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης και μέλος της Επιτροπής Τ.Α. του κόμματος, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών που κατέκλυσαν με την ογκώδη παρουσία τους το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς ανακοίνωσαν ότι η παράταξη της ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κυριακίδη για το Δήμο Κιλκίς.

Στις 27 Μαρτίου 2019 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στο ‘’ράδιο – Επιλογές’’ επανέλαβε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει και υποστηρίζει έναν νέο επιστήμονα όπως είναι ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης να κερδίσει και να αναλάβει τη θέση του Δημάρχου Κιλκίς. Αυτό είναι σαφές και γι’ αυτό οι φίλοι και τα στελέχη της μεγάλης μας παράταξης θα πρέπει να κατευθυνθούν δίχως άλλο στο συνδυασμό του κ. Κυριακίδη.

Στις 27 Μαρτίου 2019 ο Μάκης Βορίδης βουλευτής ν. Αττικής, Τομεάρχης Εσωτερικών, εκ των κορυφαίων στελεχών της παράταξης της ΝΔ, μέλος της Επιτροπής για την προετοιμασία των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, σε ομιλία του για τις ευρωεκλογές στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, παρουσία ενός πυκνού ακροατηρίου δήλωσε χαρακτηριστικά ‘’Στις 26 Μαϊου έχουμε να δώσουμε μεγάλους, σκληρούς και καθοριστικούς αγώνες για το μέλλον και την πορεία μας και πρέπει τα μηνύματα να πάνε καθαρά σε όλα τα επίπεδα. Στον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης έχουμε δώσει στήριξη στο Δημήτρη Κυριακίδη για το Δήμο Κιλκίς στο β’ βαθμό στο Τζιτζικώστα, δυνατά, να κερδίσει καθαρά από τον πρώτο γύρο και σε ότι αφορά τις ευρωεκλογές ένα μεγάλο ποσοστό να δώσει καθαρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας’’.

Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ από την πρώτη στιγμή ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για την τιμητική αυτή στήριξη και κάλεσε όλους όσοι αποδέχονται τις ιδρυτικές αρχές και τις θέσεις της δημοτικής μας παράταξης να συστρατευθούν στον αγώνα μας.

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό τα προεκλογικά ήθη διαταράσσονται από άστοχες και αψυχολόγητες ενέργειες. Προκάλεσε πραγματική έκπληξη το πρωτόγνωρο γεγονός , ένας δημοτικός συνδυασμός να εκδίδει ανακοίνωση για να σχολιάσει και να ερμηνεύσει μία εγκύκλιο που αφορά τη στήριξη ενός κόμματος σε έναν άλλο δημοτικό συνδυασμό. Επιχειρήθηκε η ερμηνεία μιας εσωτερικής εγκυκλίου της ΝΔ, κατά αυθαίρετο μάλιστα τρόπο ώστε να ακυρωθεί μια πολιτική αυτοδιοικητική επιλογή. Ποια είναι τα κρίσιμα ερωτήματα που γεννώνται: Ο υπογράφων τη σχετική ανακοίνωση θεωρεί ότι μπορεί να εμπαίζει τους Κιλκισιώτες και να ασχολείται με τις εσωτερικές διεργασίες ενός κόμματος στο οποίο ποτέ δεν ανήκε; Κατά δήλωση του ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος και δεν τον ενδιαφέρει να έχει την στήριξη κανενός κόμματος. Γιατί λοιπόν με ψεύδη, με αυθαίρετες ερμηνείες, με διαστρέβλωση της αλήθειας ασχολείται με έναν άλλο συνδυασμό και τις εσωτερικές λειτουργίες ενός άλλου κόμματος;

Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι ο Δημήτρης Κυριακίδης είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Κιλκίς με τη στήριξη της ΝΔ. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους ο Δημήτρης Κυριακίδης δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές του πεποιθήσεις ούτε και κρύφτηκε πίσω από κομματικές ταυτότητες.

Το ψεύδος, η διαβολή, η σκόπιμη αποσιώπηση πολιτικών επιλογών, η χρήση αποσπασματικών αναφορών για να δημιουργηθεί μια θολή και πολιτικά ερμαφρόδιτη εικόνα ώστε να εξαπατηθούν οι εκλογείς είναι στοιχεία που προφανέστατα δεν μπορούν να συσχετιστούν με τις προβαλλόμενες από κάποιους αρετές του ήθους και της πολιτικής εντιμότητας.

Το Κιλκίς είναι μικρό και γνωριζόμαστε όλοι καλά μεταξύ μας και αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεται η εκλογική αντιπαράθεση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η αυτογελοιοποίηση κάποιων.

Θα πρέπει να γίνει συνείδηση ότι οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς δεν είναι λοβοτομημένοι. Δεν συγκινούνται από τον παρωχημένο, από το δημαγωγικό λόγο. Αξίζουν και το σεβασμό μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον μας.

Στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί μέχρι την 26η Μαΐου 2019 οι δημότες του Κιλκίς περιμένουν να ακούσουν συγκεκριμένες προτάσεις επί των θεμάτων που τους απασχολούν ευελπιστώντας σ’ ένα καλύτερο αύριο για τη ζωή τους στο Δήμο μας. Η συζήτηση που ξεκίνησε από κάποιους που επεδίωξαν να στρεβλώσουν τα πραγματικά γεγονότα και να δημιουργήσουν σύγχυση στους συνδημότες μας τελειώνει σήμερα. Τους αφήνουμε πίσω μόνους να προσπαθούν να παρερμηνεύουν εγκυκλίους.

Εμείς μέχρι και την ημέρα των εκλογών έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με την ουσία των προβλημάτων των δημοτών μας , με τη συζήτηση μαζί τους , με την καταγραφή των προτάσεών τους και με λεπτομερή ανάλυση των προγραμματικών μας θέσεων. Και την επομένη των εκλογών πιάνουμε δουλειά για να υπηρετήσουμε τα αιτήματά τους, για να βάλουμε μπρος την υπόθεση ανάπτυξης του τόπου μας. Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς θέλουν μαζί μας να πάνε Μπροστά!”

Σχολιάστε