My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΕΛΜΕ: Ν` απορριφθεί η αξιολόγηση

sxoleio (1)Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί όλους τους συλλόγους διδασκόντων να υλοποιήσουν την απόφαση της ΟΛΜΕ, πραγματοποιώντας συνεδρίαση σχετικά με την αξιολόγηση από την Τετάρτη 15 μέχρι την Παρασκευή Ιανουαρίου, προκειμένου όλοι οι εκπαιδευτικοί μαζί να απορρίψουν την αξιολόγηση σχολείων και ίδιων.

Το πρακτικό που προτείνεται να υιοθετήσουν οι Σύλλογοι είναι το εξής:

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του …………………(Γ/σίου ή Λ/Κ) δηλώνει ότι είναι αντίθετος με τη λεγόμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων.

Η αξιολόγηση δεν έχει στόχο να γίνει ο εκπαιδευτικός και το δημόσιο σχολείο καλύτερο για να υπηρετήσει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών.           Το σχολείο που διαμορφώνεται,μέσω και της αξιολόγησης θα υποβαθμίσει παραπέρα τη μόρφωση που λαμβάνουν τα παιδιά, θα έχει σαν αποτέλεσμα το παραπέρα χτύπημα των εργασιακών-μισθολογι-κών δικαιωμάτων αλλά και την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών.Δέν θέλουμε σχολεία και μαθητές πολλών ταχυτήτων,το δικαίωμα στη μόρφωση πρέπει να είναι ενιαίο για όλα τα παιδιά.

Στην κατεύθυνση αυτή με βάση την απόφαση του σωματείου μας και του κλάδου μας δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην  ¨αυτοαξιολόγηση¨ της σχολικής μονάδας και δεν συγκροτούμε τις ομάδες εργασίας.

“ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ” είναι το σύνθημα που συνοδεύει τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κιλκίς.

Σχολιάστε