My Twitter Feed

3 Οκτωβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΑΘΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας -

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Συνεχίζει δυναμικά ο Κυριακίδης -

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

“Όλοι στη κινητοποίηση για ΠΑΘΕ” -

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ποια σχολεία θα έχουν γεύματα -

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Αντιπλημμυρικά στη λίμνη Δοϊράνη -

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Έρευνα για τουριστική ανάπτυξη -

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι προγραμματικές θέσεις Κ. Σιωνίδη -

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Το Κιλκίς στη μαγεία του Φεστιβάλ -

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Τόκιο

MELIKIADIS_ARISTOTELISΟ Κιλκισιώτης πρωταθλητής Αριστοτέλης Μελικιάδης με τον προπονητή του Οτάριο Μελικιάδη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Full contact Καράτε, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2015.

Το πρωτάθλημα ήταν ανοιχτό (open) χωρίς κατηγορίες. 160 αθλητές από 105 χώρες αγωνίστηκαν σε μόνο μια κατηγορία. Ο Αριστοτέλης αγωνίστηκε με τον δεύτερο πρωταθλητή κόσμου από το Καζακστάν και έχασε στα σημεία. Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν ιάπωνες αθλητές. Για τον Αριστοτέλη η συμμετοχή του ήταν μια πολύ μεγάλη και καλή εμπειρία.

Εξάλλου στις 2 Νοεμβρίου στην Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας οργάνωσης shin kyokushin karate ανακοινώθηκε ότι ο Μελικιάδης Οτάριο πήρε 5 dan και από sensei έγινε shihan.

Σχολιάστε