My Twitter Feed

24 Μαρτίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Λίφτινγκ” δικτύων ύδρευσης -

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

“Ψεύδεται ο δήμαρχος για ΔΕΥΑΚ” -

Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας -

Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Εγκαίνια του 2ου βρεφικού της ΚΔΕΚ -

Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

«Επιτελικοί θράσους, συγκάλυψης» -

Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

ΚΚΕ: Μη απάντηση για τις ελλείψεις -

Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

“Το νερό υπό δημόσιο έλεγχο” -

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Όχι στο έγκλημα με το νερό -

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

ΕΚΚ: Κύριοι της Κυβέρνησης έχετε κότσια;

*Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς για την απεργία της Τετάρτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς  συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και καλεί τους εργαζόμενους του νομού μας στην συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.

Στο σχετικό κάλεσμα που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

“ΣΗΜΕΡΑ και πριν είναι πολύ αργά απαιτούμε και διεκδικούμε (για μία ακόμη φορά) να τεθεί ΤΕΛΟΣ σ’αυτήν την πολιτική και στις προκλητικές απαιτήσεις τον Τροϊκανών για ισοπεδωτικές παρεμβάσεις που οδηγούν την Ελληνική οικονομία και κοινωνία στην πραγματική χρεοκοπία και την καταστροφή.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες οι φοροκλέπτες και οι εισφοροκλέπτες αυτοί που βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό αυτοί, που διαπιστώνεται, ότι δεν δηλώνουν τα πλούσια εισοδήματά τους, χρόνια τα λέμε , χρόνια ακούμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά αποτέλεσμα μηδέν και έτσι τα πληρώνουν  τα αδύνατα λαϊκά στρώματα.

Κύριοι της Κυβέρνησης έχετε κότσια; Υπάρχει πολιτική βούληση ή όχι; Αν Ναι δείξτε το γρήγορα, μην μας εμπαίζετε, είναι προκλητικά ΑΔΙΚΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ άλλοι να φταίνε για τον οικονομικό ξεπεσμό της Ελλάδας και άλλοι να την πληρώνουν.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ”

Σχόλια
One Response to “ΕΚΚ: Κύριοι της Κυβέρνησης έχετε κότσια;”
  1. Ο/Η Παράνομος λέει:

    Ο φίλτατος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου σε λίγο καιρό θα μας πει πως τόσα χρόνια που έτρεχε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ‘’ευεργέτη του’’ Μιχαηλίδη ήταν μυστικός πράκτορας του ΚΚΕ και νοιαζόταν για την εργατική τάξη. Έτσι πως βαδίζουν κάποιοι βουτηγμένοι στην υποκρισία δεν θα τα γλιτώσουμε τα έκτροπα τελικά.

Σχολιάστε