My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εκδρομή Σχολής Κιλκισιακού

Η εκδρομή σε Καστοριά και Φλώρινα το σαββατοκύριακο θα μείνει σε όλους αξέχαστη! Ήταν η πρώτη φορά που η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού διοργάνωσε διήμερη αποστολή σε αυτές τις πανέμορφες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.Μια αποστολή με περισσότερα από εκατό άτομα, παιδιά, γονείς, προπονητές και υπεύθυνοι, που δείχνουν τη δυναμική μας!

sxoli-kilkisiakouΤο Σάββατο το μεσημέρι βρεθήκαμε στη Κορησό της Καστοριάς για αγώνες με την τοπική ομάδα, και τον Α.Ο. Κάστωρ. Η ομάδα Παίδων του Παύλου Μπάπκα ηττήθηκε με 2-0 από την Κορησό, και κέρδισε με 1-0 τον Κάστορα.

Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη επιβλήθηκαν με 2-0 της Κορησού και 3-1 του Κάστορα. Οι Τζούνιορ με…προπονητή τον Ηλία Ζλατούδη (έχοντας πάρει τις κατάλληλες οδηγίες από τον κόουτς Στάθη Πορφυρίδη) έχασαν στο πρώτο ματς 3-0 από τη Κορησό, όμως επιβλήθηκαν στη συνέχεια με 1-0 του Κάστορα.

Οι Προτζούνιορ του Ζαφείρη Γιαννίδη έδειξαν πως αποτελούν ένα πολύ δυνατό σύνολο και κέρδισαν σε ένα μεγάλο ντέρμπι 5-4 την Κορησό και 6-0 τον Κάστορα.

Το μεσημέρι η αποστολή έφτασε σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την Καστοριά, την οποία επισκέφθηκε λίγο αργότερα, γνωρίζοντας τις ομορφιές της ομώνυμης λίμνης, παίρνοντας αναμνηστικά δώρα και διασκεδάζοντας στα μαγαζιά της πόλης.

Το πρωί της Κυριακής η Ακαδημία αναχώρησε για την πόλη της Φλώρινας, εκεί όπου αντιμετώπισε σε φιλικούς αγώνες τις Ελπίδες.

Ήττα με 5-4 για τους παίδες, νίκη με 3-1 για τους προπαίδες, ήττα με 7-2 για τους Τζούνιορ και νίκη με 13-3 για τους προτζούνιορ. Φυσικά και τα αποτελέσματα δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο, αφού τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παιχνίδι και άλλα πολλά στις άψογες εγκαταστάσεις των Ελπίδων Φλώρινας.

Στη συνέχεια υπήρξε βόλτα στην πόλη της Φλώρινας, για φαγητό, καφέ και φυσικά παγωτό για τους μικρούς παίκτες, με την αποστολή να επιστρέφει στην βάση της το βράδυ της Κυριακής.

Οι υπεύθυνοι της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού και οι προπονητές, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή στην διήμερη εκδρομή και ήταν συνεχώς δίπλα μας προσφέροντας απλόχερα βοήθεια σε οτιδήποτε χρειάστηκε. Μόνο τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών μας καθ’όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου φτάνουν και περισσέυουν! Οι εκδρομές θα συνεχιστούν!

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην εκδρομή!

ΠΑΙΔΕΣ: Χατζικίδης, Σιμιτζής, Σ. Σιδηρόπουλος, Φασολάκος, Φιλιππίδης, Κουραλίδης, Μαλάνια, Μουρατίδης, Τσακαλοφίδης, Πουρσανίδης, Σέχου, Χατζηβασιλείου, Κελεσίδης, Πίσιος, Κουρτεσίδης, Σεφερίδης, Ζωσιμίδης.

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ: Κοσμίδης, Καντίου, Βασιλειάδης, Μαυρέας, Σοφόπουλος, Πεχλιβανίδης, Πετρίδης, Καβατζικλής, Σαρηγιαννίδης, Παπουρτσής, Τσαχαλίδης, Μπάπκας, Παπαδόπουλος, Τσαρίδης, Μασμανίδης, Μουτζουρίδης, Λ. Σερεμετίδης, Παντελίδης, Κ. Γιατισάκης.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Θ. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Φρεγγίδης, Χατζής, Ξοπλίδης, Χ. Γιατισάκης, Ξενέλης, Εμμανουηλίδης, Α. Αλμασίδης, Γιαβασίδης, Καβατζικλής.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: Α. Σερεμετίδης, Δεμερτζής, Κυπρίτης, Μηλεούνης, Κούσης, Π. Σιδηρόπουλος, Γ. Αλμασίδης, Κ. Αλμασίδης, Σ. Κετσετζής, Μ. Κετσετζής, Μπερμπέρης.

Σχολιάστε