My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εκδηλώσεις στο Δήμο Παιονίας

kastano-tyri-krasiΠραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 26 Οκτωβρίου η 18η γιορτή “Κάστανο, Κρασί, Τυρί” στη Γρίβα, όπου το παρών έδωσαν, οι βουλευτές Γ. Γεωργαντάς, Ειρ. Αγαθοπούλου και Θ. Παραστατίδης, ο δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης και πλήθος επισκεπτών.

Ο κ. Γκουντενούδης απένειμε στη γιορτή βραβείο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του “να κρατηθεί η διοργάνωση αυτή, αφού ως  σκοπό έχει τη προώθηση των προϊόντων προβάλλοντας, την βιολογική τους προέλευση και την παραδοσιακή κουλτούρα της SONY DSCπεριοχής”.

Το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε το 4ο Συναπάντημα Ποντιακών Σωματείων Κιλκίς, όπου ο κ. Γκουντενούδης τόνισε ότι “παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τα ποντιακά σωματεία του νομού Κιλκίς δεν παραμελούν την παράδοση και τιμούν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα”.

Ο δήμαρχος Παιονίας παραβρέθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πολυπέτρου για το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, Αρτοκλασία, Περιφορά Ιερής Εικόνας Αγίου Δημητρίου. Στις εκδηλώσεις χοροστάτησε ο μητροπολίτης κ. Δημήτριος.

 

 

 

 

Σχολιάστε