My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εκδήλωση για πολιτικούς πρόσφυγες

Afisa_KilkisΤο Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Οι Πολιτικοί Πρόσφυγες του Δ.Σ.Ε.», την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στις 7:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, όπου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση της Ιωάννας Στεφανίδου: «Με τη σκέψη στην Πατρίδα».

Η παράσταση είναι βασισμένη σε γραπτές και προφορικές μαρτυρίες πολιτικών προσφύγων, από τη θεατρική ομάδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ» της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Θεσσαλονίκης.

Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ καλεί τους πολιτικούς πρόσφυγες του νομού, τους απογόνους των πολιτικών προσφύγων και των αγωνιστών της Εθνικής Αντίσταση και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να παρακολουθήσουν ένα έργο όπου οι ίδιοι οι Πολιτικοί Πρόσφυγες του Δ.Σ.Ε. μιλούν για τη ζωή τους. Καλεί, επίσης, κάθε εργαζόμενο, άνεργο, και  ιδιαίτερα τη νεολαία του νομού να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση η οποία αποτελεί ζωντανή μαρτυρία της ιστορίας του τόπου μας και μπορεί να φέρει τη νέα γενιά πιο κοντά στην ιστορική αλήθεια.

Σχολιάστε