My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ειρήνη: Συνεχίζουμε τις δράσεις μας

agathopoulouΚατά το κλείσιμο των εργασιών της 4ης Ολομέλειας του γυναικείου Δικτύου «Ελένη Σκούρα», η πρόεδρος του Κ.Ε.Θ.Ι. Ειρήνη Αγαθοπούλου, στάθηκε στην επιμονή του φορέα να υλοποιήσει κάθε προγραμματισμένη δράση των ημερών αυτών, παρά την κρισιμότητα των στιγμών και των εξελίξεων για τη χώρα. Όπως τόνισε σχετικά «αρκετά με τις σημαντικές δράσεις και αποφάσεις, που αναστέλλονται, αναβάλλονται ή ακυρώνονται, επιλεκτικά εις βάρος των γυναικών, τα τελευταία χρόνια με πρόσχημα την κρίση στην Ελλάδα».

Η πρώην βουλευτής Κιλκίς, επισήμανε τις σημαντικές προτάσεις που ακούστηκαν στην Ολομέλεια και δεσμεύτηκε από την πλευρά του ΚΕΘΙ και σε συνεργασία με τις εισηγήτριες, να γίνει μια συγκροτημένη καταγραφή και κωδικοποίηση των προτάσεων αυτών τις αμέσως επόμενες μέρες.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία χτες Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 στην Αθήνα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής».

Υπήρξαν δύο θεματικοί κύκλοι, ο ένας για τη συμμετοχή των μακροχρόνια άνεργων γυναικών στην πολιτική ζωή και ο άλλος για τη σχέση των ΜΜΕ και της γυναικείας πολιτικής συμμετοχής.

 

Σχολιάστε