My Twitter Feed

9 Αυγούστου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μένουμε στα ίδια υψηλά επίπεδα -

Τετάρτη, 3 Αυγούστου, 2022

Πιστώσεις για νέους γεωργούς -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Πλημμυρίδα κόσμου για την Ελ. Βιτάλη -

Τρίτη, 2 Αυγούστου, 2022

Νεκρός 23χρονος από συμπλοκή -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

OMNES: Επιδότηση για Ουκρανούς -

Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022

“Πλήττεται η Δημοκρατία μας” -

Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2022

Παντού σαρώνει πάλι ο κορονοϊός! -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022

Εθνικός: Τον πέρασαν “χειρουργείο”

ΤΙΤΛΟΣ : Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 1995. Ο τίτλος μας αυτός παραπέμπει ακριβώς εκεί που σήμερα με την διαιτησία του ο Καρδιτσιώτης κ. Τίκας γύρισε τον βασιλιά των σπορ το ποδόσφαιρο.

diaititisΑντί κάποιου άλλου δελτίου τύπου που θα αφορούσε αποκλειστικά στα τεκταινόμενα εντός του αγωνιστικού χώρου για άλλη μια φορά σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής και όχι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές.

Ενας διαιτητής (τρόπος του λέγειν) πραγματικός ΄΄χειρουργός΄΄ που ήρθε και καταδίκασε με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του μια αθλητική εκδήλωση.

Δίνοντας ένα πέναλτυ στο 87ο λεπτό που ποτέ δεν μάθαμε ποιος υπέπεσε και πως έγινε.

Ολα ξεκίνησαν όμως από το πρώτο λεπτό της συνάντησης και ολοκληρώθηκε με το γνωστό τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κέρδισε όπως απεφάνθη ο διαιτητής δύο φάουλ το πρώτο εκ των οποίων στο 35ο λεπτό. Στο δεύτερο δε ημίχρονο και συνολικά στον αγώνα τα κερδισμένα φάουλ για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου ανήλθαν στα πέντε. Αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα να υπάρχει αυτό το νούμερο.

Ο διαιτητής όμως της αναμέτρησης δεν έμεινε μόνο εκεί. Από την αρχή του αγώνα και με κάθε τρόπο έδειχνε σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε φάση το τι πραγματικά επιζητούσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Την νίκη πάση θυσία για τους φιλοξενούμενους χωρίς κανέναν μα κανέναν ενδοιασμό. Χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτα.

Λίγες ώρες μετά και βλέποντας αυτή τη στιγμή πιο νηφάλια τα όσα διαδραματίσθηκαν στον  αγωνιστικό χώρο η πικρία και η απογοήτευση για το σημερινό αποτέλεσμα έχει δώσει τη θέση της στο πείσμα όλων όσων αποτελούμε την ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και η δικαίωση θα έρθει σίγουρα στο τέλος.

Με διαιτησίες που προκαλούν το κοινό αίσθημα το μόνο που καταφέρνουν κάποιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι κινούν τα νήματα του ποδοσφαίρου είναι να ενδυναμώνουν την θέληση και το εγωισμό μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε και όχι όπως επιθυμούν να τα παρατήσουμε. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι όσα μέσα κι αν επιστρατεύσουν. Δεν θα αφήσουμε στους γνωστούς αγνώστους ιθύνοντες του παρασκηνίου να συνεχίσουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς πίσω από τις κουίντες των σκοτεινών δωματίων του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου περήφανα και δυνατά θα βρίσκεται πάντα παρούσα στους αγωνιστικούς χώρους να κερδίζει με την παρουσία και την αθλητική της εμφάνιση το σεβασμό και την καταξίωση με τρόπους που θα τιμούν την ιστορία της και θα προάγουν το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και με το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ .

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχολιάστε