My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία του ΕΕΣ Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του ΕΕΣ Κιλκίς στις 8 του Μάη στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

ees-kilkisΗ εθελοντική αιμοδοσία του τοπικού τμήματος ΕΕΣ που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, προσέλκυσε για ακόμη μια χρονιά μεγάλο αριθμό αιμοδοτών και πλήθος κόσμου , μικρών και μεγάλων που θέλησαν να συμμετέχουν απο μεριάς τους στη μεγάλη ‘’Γιορτή Αγάπης’’ όπου φέτος ενισχύθηκε με μια ξεχωριστή δράση σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Κοζάνης ‘’Γέφυρα Ζωής ΄΄ οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τμήματος ενημέρωναν το κοινό  για τη δωρεά μυελού των οστών  εφαρμόζοντας παράλληλα δειγματοληψία σάλιου στους  ενδιαφερόμενους μελλοντικούς  δότες  .

Ο Eρυθρός Σταυρός του Κιλκίς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη τράπεζα αίματος δίνοντας έτσι  τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται καθημερινά πολίτες που έχουν άμεση και κατεπείγουσα ανάγκη σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα πάντοτε με αρωγό και συνοδοιπόρο  τον κόσμο που ανταποκρίνεται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε κάλεσμα.

aimodosiaΓια το λόγο αυτό το τοπικό τμήμα ΕΕΣ ευχαριστεί  θερμά :

Όλους τους εθελοντές αιμοδότες που αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας αίμα καθώς και  το ιατρονοσηλευτικό  προσωπικού του σταθμού αιμοδοσίας του ΓΝ Κιλκίς για τη συνεργασία τους .

  • Το  δήμο Κιλκίς ( αντιδημαρχία πολιτικής προστασίας & πρασίνου – αντιδημαρχία τεχνικών έργων) για τη διαμόρφωση του χώρου της αιμοδοσίας .
  • Τους καλλιτέχνες  Φώτη Ζάικο , Κυριάκο Τάντση ,Κώστα Παπαδόπουλο, Θεόδωρο Σαχπεκίδη, Γιώργο Γεωργό ,Γιώργο Κωσταντάς και Ιάκωβο Βαλουκτσή  που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση αφιλοκερδώς.
  •  Όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που με ευγένεια προέβαλαν την εθελοντική αιμοδοσία επί σειρά εβδομάδων.
  • Τα κρεοπωλεία Θεολόγη , Κούπενου , Κουραλίδη, Νικολαΐδη,  Στρατηγούση, καθώς και τη βιομηχανία εμπορίας κρεάτων Κιουρτσίδη για την ευγενική προσφορά κρεάτων .
  • Τους Αμαλία Διαλλινά, Παναγιώτη Καβατζικλή, το αρτοποιίο ΑΡΤΟΠΙΝΕΛΙΕΣ, τον πολιτιστικό σύλλογο Μεγάλης Βρύσης, το αρτοζαχαροπλαστείο ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ, το  φούρνο του ΠΑΝΤΕΛΗ καθώς και όλους τους εθελοντές  που συντέλεσαν για την άρτια διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Σχολιάστε