My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εθελοντής πνευμονολόγος σε ΓΝΚ

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η εθελοντική ένταξη του ειδικού πνευμονολόγου ιατρού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Οικονόμου Δημήτριου, στο επιστημονικό δυναμικό του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Ως γνωστό, το μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού μας δεν διέθετε σε οργανική θέση μέχρι τώρα πνευμονολόγο, γεγονός που δυσχέραινε το έργο του για αντιμετώπιση της έξαρσης του κορονοϊού.

Ήδη ο κ. Οικονόμου έχει ενταχθεί στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου από την περασμένη Τρίτη 8 Δεκεμβρίου και συμμετέχει μαζί με τους άλλους ιατρούς στη μάχη κατά του κοινού εχθρού παρέχοντας τις υπηρεσίες του στους πολίτες του Κιλκίς, όπως αναφέρει η διοίκηση του ΓΝΚ σε ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζονται και τα εξής:

“Εκτιμούμε βαθύτατα και ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό για την εθελοντική του βοήθεια στον αγώνα που καταβάλλει καθημερινά το ιατρικό μας προσωπικό. Η προσφορά του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, κίνηση ανθρωπιάς και συμπαράστασης τόσο προς τους ασθενείς όσο και προς τους μαχόμενους συναδέλφους του ιατρούς. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα όλων των ιατρών, ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια και να θυμόμαστε μόνον τέτοιου είδους παραδείγματα και συμπεριφορές.”

Σχολιάστε