My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εγκριση 48 θέσεων 5μηνης απασχόλησης

Σύμφωνα με την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, εγκρίθηκε απ` το Υπουργείο Εργασίας η πρότασή της για 5μηνη απασχόληση 48 ατόμων στο πλαίσιο του έργου “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”.

Η έγκριση γνωστοποιήθηκε με έγγραφο του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝ.Ε) της ΓΣΕΕ, που είναι κι οδικαιούχος φορέας, προς τον αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη, καθότι η Αντιπεριφέρεια θα είναι ο συμπράττοντας φορέας του έργου, για την υλοποίηση του οποίου απομένει η επικαιροποίηση του μνημονίου συνεργασίας.

Ο κ. Γκουντενούδης εκφράζονταςτην ευαρέσκειά του για την εξέλιξη, χαρακτηρίζοντάς την ως “ένα ακόμη επίτευγμα της συντονισμένης και συστηματικής συνεργασίας των φορέων του νομού”, σε δήλωσή του τονίζει και τα εξής:

Στον προγραμματισμό και την επιδίωξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων θέσεων κοινωφελούς εργασίας συνεργαστήκαμε αποτελεσματικά με τους δυο δήμους του νομού, το Εργατικό Κέντρο, το Γηροκομείο, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και άλλους φορείς. Ο τελικός σχεδιασμός περιλαμβάνει 100 θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα και από 200 για κάθε δήμο.

Η πρόσφατη εξέλιξη με την θετική αξιολόγηση της πρότασης, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των κοινών προσπαθειών μας. Η ευνοϊκή αυτή εξέλιξη θα ανακουφίσει έστω προσωρινά έναν ικανοποιητικό αριθμό συμπατριωτών μας που σήμερα δοκιμάζονται σκληρά.

Ο έπαινος ανήκει στην κοινή προσπάθεια, χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα. Η προσπάθεια αυτή, για άλλη μια φορά, έφερε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια εντελώς αρνητική συγκυρία. Να ευχηθούμε παρόμοιες φωτεινές εξελίξεις και στο άμεσο μέλλον”.

Σχολιάστε