My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εγκαινιάστηκε το Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης

Ο μητροπολίτης Κιλκίς κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Συνεδριακού Κέντρου της Μητρόπολης στο κτήριο της παλιάς Νομαρχίας

Προχθές Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ανήμερα της γιορτής των πολιούχων του Κιλκίς, Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, εγκαινιάστηκε το Συνεδριακό Κέντρο της  Μητρόπολης Κιλκίς, στο ισόγειο της παλιάς Νομαρχίας. Το νέο συνεδριακό της πόλης του Κιλκίς στο κτήριο που ως γνωστόν ανείκει στη Μητρόπολη, θα χρησιμοποιείται για ομιλίες, συναντήσεις, εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ημερίδες και συνέδρια. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία των προσκεκλημένων μητροπολιτών, Ξάνθης κ. Παντελεήμονος και Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα, του μητροπολίτη Κιλκίς κ. Εμμανουήλ και των αρχών του νομού. Στη συνέχεια εγκαινιάστηκε το Κειμηλιαρχείο της  Μητρόπολης, στο οποίο εκθέτονται παλαιές εικόνες, σκεύη και αρχιερατικά άμφια των μητροπολιτών.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τον Αγιασμό του χώρου που στεγάζει τα συσσίτια της  Μητρόπολης, στο ισόγειο του Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου ως γνωστόν προσφέρονται καθημερινά 95 μερίδες φαγητού σε οικονομικά ασθενείς συντοπίτες μας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως, ο οποίος εξήρε το έργο των εθελοντών, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας, που έντυσαν με τραγούδια την σεμνή τελετή.

Σχολιάστε