My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εγκαίνια με Γαβρόγλου/Αμανατίδη

Διαμαρτυρία Γ. Γεωργαντά.

Tο νέο κτήριο του ΤΕΙ Κιλκίς θα εγκαινιάσει αύριο Τρίτη 27 Μαρτίου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, που ως γνωστόν συνέβαλε τα μέγιστα στην μεταστέγαση του ΤΕΙ, καθώς και από τον γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Υπουργού κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς:

  • 10:00 Εγκαίνια του νέου κτηρίου ΤΕΙ
  • 11:00 Επίσκεψη στο συγκρότημα του 3ου – 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.
  • 11:30 Επίσκεψη και συνάντηση με στελέχη της εκπαίδευσης του νομού μας, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: “Μετά από πολύχρονη προσπάθεια δόθηκε λύση σε ένα από τα προβλήματα του χώρου της εκπαίδευσης στο νομό μας. Η Κυβέρνηση, με τον τρόπο αυτό, απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της σε ένα τόσο σημαντικό τομέα όπως αυτόν της Παιδείας”.

Διαμαρτυρία Γεωργαντά

Σε ανακοίνωσή του με τίτλο “ΤΕΙ Κιλκίς: Ήρθε η ώρα των πράξεων”, Γ. Γεωργαντάς διαμαρτύρεται σημειώνοντας: “Η πρώτη φορά Αριστερά μας επιφυλάσσει συνεχώς πρωτόγνωρες πρακτικές. Για πρώτη φορά είδαμε να ανακοινώνονται τα εγκαίνια ενός κρατικού κτιρίου όχι από το φορέα λειτουργίας του αλλά από το γραφείο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης για πρώτη φορά είδαμε σε μια τόσο σοβαρή σε συμβολισμούς τελετή, να μην καλούνται οι θεσμικοί παράγοντες και οι βουλευτές του νομού”.

Στην ανακοίνωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ τονίζει και τα εξής:

“Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι ουσιαστικά μετά από τρεις εργολαβίες και τέσσερα χρόνια που ένα κτίριο έχει παραδοθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει εγκαίνια μετεγκατάστασης.

Αυτό που ενδιαφέρει την κοινωνία του Κιλκίς είναι να ακούσει αύριο από τα χείλη του Υπουργού δύο πράγματα:

Το πρώτο είναι η άμεση αύξηση χρηματοδότησης της λειτουργίας του ΤΕΙ Κιλκίς, έτσι ώστε να μη γίνονται οι υπάλληλοι του επαίτες.

Το δέυτερο και σημαντικότερο είναι να ανακοινώσει ο Υπουργός την άμεση δημιουργία δεύτερου τμήματος, έτσι ώστε να ενισχυθεί έμπρακτα η λειτουργία του.

Τα μηχανογραφικά δελτία για τις επόμενες Πανελλαδικές εξετάσεις θα κατατεθούν σε λίγες εβδομάδες. Ευκαιρία λοιπόν για τον Υπουργό να υλοποιήσει τη δέσμευση του και να μην μείνει σε απλές εξαγγελίες. Σε μια τέτοια περίπτωση να είναι βέβαιος ότι πρώτος θα τον συγχαρώ εγώ.”

Σχολιάστε