My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΕΒΕ: Επισκέψεις σε επιχειρήσεις

Συνεχίζοντας την προσωπική γνωριμία με τις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Χρήστος Χατζημλάδης, συνοδευόμενος από τον διοικητικό προϊστάμενο, Γιώργο Ηλιάδη, επισκέφθηκαν την περασμένη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου τις επιχειρήσεις ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ και ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ, που εδρεύουν στη Ν.Σάντα.

Στην βιομηχανία ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ (www.fedon.gr) τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος και Γιαχανατζής Στάθης και η Γραμματικοπούλου Νικολέτα, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για την λειτουργία της εταιρίας, η οποία έχει προϊστορία στο χώρο πάνω από 50 έτη, τους στόχους και την φιλοσοφία της, την ενίσχυση στην απασχόληση, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει την “δύσκολη” αυτή περίοδο.

Η εταιρία, η οποία συνεργάζεται με όλα σχεδόν τα S/M, εταιρίες μαζικής εστίασης, δίκτυα διανομών κλπ, επιδεικνύει έντονη εξωστρέφεια σε σημαντικές χώρες, με τα γνωστά “γλυκά” της προϊόντα: παραδοσιακά βουτήματα, κουλουράκια απλά-γεμιστά-νηστίσιμα-χωρίς γλουτένη, κριτσίνια, πτιφούρ, κεράσματα σοκολάτας, κέϊκ, μηλόπιτες, σιροπιαστά, μελομακάρονα, κουραμπιέδες κ.ά.

Στόχος και φιλοσοφία της εταιρίας είναι, η διαρκής εξέλιξή της, με σκοπό την διάθεση των προϊόντων στον καταναλωτή με τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας.

Η συνέχεια με την καινοτόμο ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ (www.anatomichelp.gr) στα γραφεία της οποίας οι Γιαννούλης Στέλιος και Παναγιώτης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα της εταιρίας, παρουσίασαν τη λειτουργία της, τα παραγόμενα καινοτόμα προϊόντα, τους στόχους, την ενίσχυση της απασχόλησης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως επιχείρηση.

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα κάθετης παραγωγής και αποτελεί την μοναδική κατασκευάστρια εταιρία ορθοπαιδικών και αθλητιατρικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στην χώρα μας, με πλήρη γκάμα που υπερβαίνει τους 250 κωδικούς. Διαθέτει δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό με εξαγωγές σε πάνω από 40 χώρες.

Μοχλός ανάπτυξής της οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία, εξοπλισμό και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε συνδυασμό με τον άριστο σχεδιασμό και κατασκευή των προϊόντων της.

Σχολιάστε