My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΕΒΕ: Αποστολή στην Ιταλία

Το Επιμελητήριο Κιλκίς θα υλοποιήσει την εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή  στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ERASMUS, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ.

erasmus-plusΗ ροή θα πραγματοποιηθεί στo ICIF στην περιοχή του Asti, στην Ιταλία, θα είναι διάρκειας μιας εβδομάδας και το αντικείμενο εκπαίδευσης των συμμετεχόντων είναι «Διαχείριση τροφίμων και ποτών μικρών επιχειρήσεων εστίασης, τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα».

Η ροή θα πραγματοποιηθεί από  10-16 Απριλίου 2016.

Η επιλογή ως χώρας υποδοχής η Ιταλία έγινε με κριτήριο την ανάπτυξη που παρουσιάζει στον τομέα της γαστρονομίας αλλά και την ανάπτυξη της Ιταλικής γαστρονομίας στις αγορές του κόσμου,.

Τι ICIF είναι το Ινστιτούτο Ιταλικής κουζίνας για ξένους και έχει φοιτητές από όλον τον κόσμο. Η πιστοποίηση που παρέχει στους σεφ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη.

Το πρόγραμμα θα δώσει έμφαση  στη διαχείριση των μικρών επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού αλλά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και στην παραγωγή Ιταλικών συνταγών από τους καταξιωμένους σεφ του ICIF.

Το Επιμελητήριο με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, θα διοργανώσει κατά τη διάρκεια της ροής και επιχειρηματικές επαφές με επιχειρήσεις και φορείς που άπτονται των ενδιαφερόντων των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν άμεσα τον ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, τηλ. 2341024580 εσωτ. 121 κα Λίνα Τσερκέζη.

Σχολιάστε