My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Είχε συλληφθει και για παιδικη πορνογραφια!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον στυγερό δολοφόνο της Καστοριάς, που σκότωσε την 22χρονη φοιτήτρια απ` την Κέρκυρα και πέταξε το κατατρυπημένο από μαχαίρι και κατσαβίδι νεκρό σώμα της στην λίμνη. Ο φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς, μετά το τροχαίο που είχε στο Πολύκαστρο από καταδίωξη των αστυνομικών, κατάγεται απ` τη Θεσσαλονίκη και είχε συλληφθεί παλαιότερα για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού!

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, ο 35χρονος δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή, μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Ακόμη, στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.

Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ και οργή σε όλη την Ελλάδα. Η γνωρημία θύτη και θύματος είχε γίνει στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ ο 35χρονος  διοργάνωνε events σε μπαρ. Η άτυχη κοπέλα ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία, καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού, τα Ραγκουτσάρια, με γνωστό παρουσιαστή της Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, η φοιτήτρια είχε έναν έντονο καυγά στο σπίτι της με τον σύντροφο της. Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί εάν εκείνος την ανάγκασε μετά να ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν ο ίδιος μαζί της σε τρυφερές στιγμές.

Σχολιάστε