My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Είναι η δασική πολιτική ανόητε!”

Με αφορμή τη φονική πυρκαγιά της Αττικής, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση με τίτλο “είναι η δασική πολιτική ανόητε”:

“Με πίκρα και θλίψη παρακολουθώ συζητήσεις για την ανείπωτη τραγωδία της τελευταίας πυρκαγιάς. Θέτουν κάποιοι ερωτήματα που έχουν απαντηθεί από υπάρξεως οργανωμένων κοινωνιών.

Η ευθύνη ανήκει στο κράτος , που προφανώς είναι και ο πολίτης Οι εκάστοτε κυβερνώντες και η δομή του κράτους , έως τον πολίτη φέρουν την ευθύνη για το καλό ή κακό. Η απουσία των ένδοξων Δασικών Υπηρεσιών είναι η βαρύτατη ευθύνη όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, με την κρίσιμη μάζα ανικανότητος των απίστευτων κυβερνητικών τύπων του σήμερα.

Θυμηθείτε την διακήρυξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για ισχυρές Δασικές Υπηρεσίες και Οργανισμό διυπουργικό Δασοπροστασίας κατά το ομόφωνο διακομματικό ψήφισμα της Βουλής το 1991-93, την δημιουργία δασοκομάντος κ.ά. Όπως και το ανεπανάληπτο παγκοσμίως αντιπλημμυρικό έργο δασικής πολιτικής το 2007-8, στις καμένες εκτάσεις. Κατάντησαν εδώ και 30 χρόνια τις δασικές υπηρεσίες γραφειοκρατικούς , ανεπαρκείς δυνάστες των πολιτών. Η μοίρα τους είναι να αναγεννηθούν και να ξαναφτιάξουν την Ύπαιθρο χώρα και τα δασικά οικοσυστήματα. Η πρόκληση αυτή τυφλώνει ανόητοι!”

Σχολιάστε