My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες περνάει το ΠΑΣΟΚ!

Αυτό που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, μόνο με μια λέξη μπορεί να περιγραφεί: Πλήρης διάλυση. Αυτό δείχνουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της ψηφοφορίας για τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και όλων όσων είναι σε εξέλιξη.

Στη συνεδρίαση που ξεκίνησε με μισάωρη καθυστέρηση και με τους δημοσιογράφους εκτός αίθουσας, ο κ. Βενιζέλος μίλησε λιτά με την ομιλία του να μην ξεπερνά μία σελίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt, ο κ. Βενιζέλος ήταν κοφτός στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους βουλευτές του, πως είτε ψηφίζουν τα νέα μέτρα είτε διαγράφονται.

Μάλιστα, πριν τη συνεδρίαση ο κ. Βενιζέλος ρώτησε τους δημοσιογράφους με νόημα: “Εσείς δεν απεργείτε” για να πάρει την απάντηση από δημοσιογράφο “μήπως θέλετε να βγούμε κι από το κτίριο;”.

Το κλίμα είναι τόσο κακό μετά τα όσα προηγήθηκαν στην Βουλή που κάποιοι αναμένεται να θέσουν ακόμα και θέμα ηγεσίας! Χαρακτηριστικό είναι πως τόσο ο κ. Λοβέρδος όσο και ο κ. Παπανδρέου λείπουν από την κρίσιμη αυτή συνεδρίαση.

Δεν αποκλείεται όμως λένε οι πληροφορίες κάνοντας αιφνιδιασμό να θέσει θέμα και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, ζητώντας από τους βουλευτές του να επαναβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Από το περιβάλλον του κ. Βενιζέλου λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα απόψε και να θέσει τους βουλευτές του προ των ευθυνών του. Δηλαδή να τους πει ότι από την στιγμή που έχουν συμφωνήσει να ακολουθήσουν την κυβέρνηση Σαμαρά δεν γίνεται να συμβαίνουν όσα συνέβησαν στην Βουλή. Και θα καταλήξει λέγοντας: Αν είναι να διαχωρίσουμε την θέση μας, να το κάνουμε τώρα, χωρίς άλλου τέτοιου είδους παλινωδίες.

Ανθρωποι κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε στην σημερινή ψηφοφορία αν και ήταν στην Βουλή γιατί “δεν ήθελε να μπει στο κάδρο της πανσπερμίας απόψεων”.

Η “γραμμή” του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν την ψηφοφορία ήταν “ναι σε όλα”. Όμως, λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η ψηφοφορία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος ψήφισε ως εξής: “Παρόν” στο άρθρο 4 “Ναι” στα υπόλοιπα άρθρα  και “όχι” στην τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ!

Σημειώνεται ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενός κόμματος είναι αυτός που δίνει συνήθως το σύνθημα για το τι γραμμή θα ακολουθήσει το κόμμα! Μετά την αλλαγή Κουκουλόπουλου, κάθε βουλευτής ψήφιζε όπως ήθελε.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι από την ψηφοφορία απείχε παρά το γεγονός ότι ήταν στην Βουλή ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ! Αυτό προκάλεσε την οργή των βουλευτών του κόμματός του και πολλοί αναρωτιούνταν πως ενω ο ίδιος είχε δώσει γραμμή για μια συγκεκριμένη στάση ήταν πανηγυρικά ΑΠΩΝ!

Πηγή: Newsit.gr

Σχολιάστε