My Twitter Feed

23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κεντρική εκδήλωση της ΛΑΣΥ στο Κιλκίς -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΔΣ Παιονίας στις 26 Σεπτεμβρίου -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Περιοδείες Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας -

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΒΕ: Δυναμική παρουσία στη ΔΕΘ -

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Μεγάλα προβλήματα των σχολείων -

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα προβλήματα του ΓΝΚ στη Βουλή -

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου -

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Περιοδεία Μυλόπουλου σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Δόξα Χέρσου εναντίον ΑΕ Πολυκάστρου

doxa-xersou-001Από τη Δόξα Χέρσου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΧΕΡΣΟΥ ,μόλις πληροφορήθηκε την κατάθεση ένστασης της ΑΕ Πολυκάστρου ,για αντικανονική συμμετοχή ενός 14χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Πολύκαστρο, θεώρησε υποχρέωση να ενημερώσει την φίλαθλη κοινή γνώμη του Νομού σχετικά με το θέμα.

Ο  ποδοσφαιριστής  της  ΔΟΞΑΣ ΧΕΡΣΟΥ Χαριτωνίδης Θεόδωρος γεννηθείς την 10/9/2001 ,συμπληρώνοντας το 14ο έτος την 10/9/2015 ,σύμφωνα με την ισχύουσα  ποδοσφαιρική νομοθεσία  χρησιμοποιήθηκε το τελευταίο 10λεπτο  του αγώνα του περασμένου Σαββάτου μεταξύ της  Α.Ε.Πολυκά στρου και της ΔΟΞΑΣ Χέρσου . Αυτό ήταν και το αδίκημά μας.

Με το τέλος του αγώνα ,κι ενώ είχαμε κερδίσει με 0-2 ,ξεκίνησε το παραλήρημα του προέδρου της  Α.Ε.Πολυκάστρου  απευθυνόμενος  προς την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας μας χαρακτηρίζοντάς μας άσχετους, αδαείς και απειλώντας  μας , ότι  «θα μας δείξει τη Δευτέρα» .

Πράγματι ,σήμερα μας έδειξε με την ενέργειά του ότι η Α.Ε.Πολυκάστρου δεν διοικείται από νέους ανθρώπους όπως πιστεύαμε ,αλλά από «μικρούς». Γιατί αν ο σημερινός πρόεδρος της Α.Ε.Π θέλει να είναι υπερασπιστής του νόμιμου δεν θα ζητού σε την εφαρμογή του ΚΑΠ στην Α1 κατηγορία, την ίδια στιγμή που στη θυγα τρική της ομάδα, τον ΑΟΚ Πολυκάστρου που αγωνίζεται στην Β  κατηγορία ,συμμετείχαν έως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο – όχι βέβαια εν γνώσει του – 5 ποδοσφαιριστές που εμπίπτουν στην ίδια περίπτωση και έχουν γεννηθεί το 2001.

Αν λειτουργείς ως παράγοντας έτσι δεν είσαι ούτε αδαής ,ούτε ανυποψίαστος ,αλλά πονηρός και ανήθικος. Όποιος επιθυμεί να προωθήσει τους νέους και έχει όραμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ,τους ενθαρρύνει στο γήπεδο ,ακόμη κι αν ημερολογιακά δεν θα έπρεπε να αγωνίζονται. Εμείς οι νέοι παράγοντες εκεί στο μικρό πληθυσμιακά ,αλλά μεγάλο ποδοσφαιρικά Χέρσο μάθαμε να αγωνιζόμαστε με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , και ΗΘΟΣ ,κι ας μην έχουμε και πολύ καλή γνώση του Κ.Α.Π.                                                                                                                           

Υποχρέωσή μας, είναι να καταδείξουμε ένα ακόμη αρνητικό πρωταγωνι στή, που δεν είναι άλλος ,από τον προ δεκαετίας Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Κιλκίς , κο Αβραμίδη Χρήστο ,πατέρα του Προέδρου της Α.Ε.Π. ο οποίος αν και κατέχει την ιδιότητα του μέλους της πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κιλκίς, βρισκόταν στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα ωρυ όμενος κατά των διαιτητών ,αλλά και ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Και ήταν αυτός που όπως πληροφορηθήκαμε ,κατέθεσε τη Δευτέρα το πρωί την ένσταση της  Α.Ε.Πολυκάστρου στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κιλκίς  (με ποιά ιδιότητα;)                                                                                                                        

Τέλος καταδικάζουμε την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του προπονητή της Α.Ε.Π κου Μπάπκα Παύλου ,ο οποίος κατέχει και την ιδιότητα του προ πονητή των μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Κιλκίς. Πώς γίνεται να χρειάζεται τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή σε καλή αγωνιστική κατάσταση στη μεικτή ,αλλά να συνηγορεί στη μη χρησιμοποίησή του ,στους αγώνες της ομάδας του.                                                                                                                            

Με την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Π ,δεν μας χωρίζει τίποτε ,άλλωστε πολλοί ποδοσφαριστές του Χέρσου έχουν φορέσει τη φανέλα της  διαχρονικά.       Η διαφορά μας τη δεδομένη συγκυρία, είναι σε σχέση με τον τρόπο σκέ ψης και λειτουργίας της συγκεκριμένης ηγεσίας της Α.Ε.Π  -που κι αυτό το κατανοούμε – αφού δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τις καταβολές της.

Σχολιάστε