My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δυτική Μακεδονία ξακουστή

pame louketoΠάμε Λουκέτο – Του Λάκη Μπέλλου (efsyn.gr)

 

Τη χαρά μας ότι η Δυτική Μακεδονία είναι πρώτη στην Ε.Ε. στην ανεργία των νέων 15 έως 24 ετών, με ποσοστό 72,5%, σκίασε το γεγονός ότι η άσημη ισπανική περιφέρεια Θέουτα είναι πρώτη στο γενικό σύνολο.

 

Μετριάζεται κάπως η λύπη μας, γιατί στις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές περιφέρειες είναι, εκτός της ξακουστής Δυτικής Μακεδονίας, ακόμα τέσσερις δικές μας. Η Πελοπόννησος (61,4%), η Ηπειρος (60,5%), η Κεντρική Μακεδονία (60,4%) και η Στερεά Ελλάδα (59,1%). Οπότε υπάρχει το υπόβαθρο να ξεπεράσουμε και τη Θέουτα, που έχει γίνει ο βραχνάς μας.

 

Στο μεταξύ, η τρόικα βοηθάει στον σκοπό μας αυτό. Ζητάει -και φυσικά θα γίνει- να διπλασιαστούν οι ομαδικές απολύσεις υπαλλήλων στις επιχειρήσεις.

 

Το επόμενο στάδιο είναι οι ομαδικές εκτελέσεις, αλλά δεν έχει καθοριστεί ακόμα αν θα είναι διπλάσιες ή τριπλάσιες.

 

Και μιας και μιλήσαμε για εκτελέσεις, ο Σαμαράς μετά το Σκοπευτήριο Καισαριανής πουλάει και το Γουδή.

 

Τελικά ο Μεϊμαράκης υιοθέτησε την πρόταση του «Πάμε Λουκέτο» οι βουλευτές να αφήνουν στην γκαρνταρόμπα της Βουλής τα όπλα τους και τα φυσεκλίκια τους. Υπάρχουν όμως υπόνοιες ότι ορισμένοι βουλευτές δεν μπορούν να ζουν άοπλοι γι’ αυτό μπήκαν κρυφά τη νύχτα και έκρυψαν παράνομο οπλισμό κάτω από τα έδρανα.

 

Ο πρόεδρος της Βουλής όμως, που είναι γάτα σε αυτά, έβαλε αστυνομικούς σκύλους ξεσκεπάζοντας την απάτη και σήμερα θα δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών.

 

Καλή είναι η υιοθέτηση του ηλεκτρονικού ελέγχου στην είσοδο. Εχει όμως ακόμα ατέλειες. Οταν πέρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης ακούστηκε σφύριγμα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε όπλο, γιατί είναι βλήμα.

 

Δόθηκε κακώς προτεραιότητα στο θέμα της ανεργίας της Δ. Μακεδονίας και κοντεύει να σας κοπεί η ανάσα γιατί δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο προκλητικό ντύσιμο της Ραχήλ Μακρή στη Βουλή, που κατακεραυνώθηκε από τον αντιπρόεδρο Γ. Καλαντζή.

 

Αυτό όμως έγινε γιατί η κυβέρνηση μετά τη Χ.Α. θέλει να ανεβάσει και τους Ανεξάρτητους Ελληνες, αφού όλοι πια ασχολούνται με τον παπαγάλο της Ραχήλ, που έγινε πιο γνωστός και από τον παπαγάλο Λουμίδη.

 

Ο κ. Καλαντζής πάντως είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για ντύσιμο. Το κοστούμι του έχει πάει κι έχει έρθει 40 φορές στη μόδα. Ψωνίζει από τα καλάθια των Ζάρα. Προχθές αγόρασε μάλιστα και το καλάθι.

 

Εν πάση περιπτώσει το ενδυματολογικό των βουλευτών θα λυθεί με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

 

………………………………………………………………..

 

Να γίνουν μόνο δύο πτέρυγες στη Βουλή. Οπλοφορούντων και μη οπλοφορούντων.

Σχολιάστε