My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΔΥΟ ΣΥΝ ΔΥΟ ίσον τίτλοι τέλους σε θερινό

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τα όμορφα βράδια στο θερινό μας σινεμαδάκι “Δημήτρης Ζωηρός”! Με μια πικάντικη, δροσερή κομεντί από την Αργεντινή θα πούμε καλό φθινόπωρο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Η τελευταία ταινία του φετινού καλοκαιριού “Δυο συν Δυο”, θα προβληθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ. Πρόκειται για μια πιπεράτη κομεντί με μπριόζα ευρήματα που γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Αργεντινή με το ζωηρό πρωταγωνιστικό της κουαρτέτο.

Ο Diego και η Emilia είναι ένα ευκατάστατο παντρεμένο ζευγάρι 40άρηδων με παιδί και μια οργανωμένη, τακτοποιημένη οικογενειακή ζωή.

Από την άλλη οι κολλητοί τους φίλοι, Richard και Betina δεν έχουν παιδιά και έχουν επιλέξει να ζουν τη ζωή τους διαφορετικά και ανέμελα.

Μάλιστα έχουν και κάποιες …ιδιαίτερες προτιμήσεις και έτσι κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού γεύματος, η Betina εξομολογείται κρυφά στη φίλη της ότι τους αρέσει να κάνουν σεξ με άλλα ζευγάρια, προσκαλώντας την σε ένα πάρτι για swingers…

Δείτε το τρέιλερ

Αυτή η εξομολόγηση ξυπνάει ανομολόγητες φαντασιώσεις στην Betina, που πιέζει τον Diego να δοκιμάσουν επιτέλους κάτι καινούργιο στη ζωή τους …ο Diego όμως φαίνεται εξαιρετικά διστακτικός και σφιγμένος, μην μπορώντας να ενδώσει και θεωρώντας μεταξύ άλλων πως …πάνε να του φάνε τη γυναίκα.

Το Dos Mas Dos  με  την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία  στην Αργεντινή, ήταν υποψήφια για 10 βραβεία Premios Sur 2012 της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών της Αργεντινής και για βραβείο Α΄ Γυναικείου ρόλου 2013 της Ένωσης Αργεντινών Κριτικών Κινηματογράφου.

Πρωταγωνιστούν ο Adrian Suar, ο οποίος θεωρείται κάτι σαν τον Woody Allen της Αργεντινής και ήταν 6 φορές υποψήφιος για βραβεία, ανάμεσα στα οποία τρεις φορές για Α΄ Αντρικού Ρόλου (Premios Sur 2012 και 2008, Ένωσης Αργεντινών Κριτικών Κινηματογράφου 2009.

Δίπλα του η τηλεοπτική Ιταλοσουηδικής καταγωγής Carla Peterson, που έχει ψηφιστεί στην Αργεντινή ως μια από τις 5 καλύτερες τηλεοπτικές ηθοποιούς της δεκαετίας 2001-2011, η Julieta Díaz και ο Juan Minujín.

Η σκηνοθεσία είναι του  Diego Kaplan, ο οποίος έχει γυρίσει συνολικά 3 κινηματογραφικές ταινίες και 5 τηλεοπτικές σειρές ενώ με την πρώτη του δημιουργία (Sabes nadar?) ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας του 1999 στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Μπουένος Άιρες.

Δείτε το, απολαύστε το και  θα σας μείνει η δαχτυλοδεικτούμενη ατάκα…………. που φέρνει τον πρωταγωνιστή σε αμηχανία.

  • Σκηνοθεσία :  Ντιέγκο Κάπλαν
  • Πρωταγωνιστούν:  Άντριαν Σουάρ, Κάρλα Πέτερσον, Χουάν Μινουχίν, Τζουλιέτα Ντιάζ
  • Χώρα: Αργεντίνικη ταινία
  • Διάρκεια: 103′
  • Είδος ταινίας : Κομεντί

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι!

Σχολιάστε