My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δυναμικά ο Πολιτιστικός του Φανού

Η νέα χρονιά ξεκίνησε σε ρυθμούς παράδοσης για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανού Κιλκίς!

Το Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων του Πολιτιστικού μας συλλόγου συμμετείχε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Ορθόδοξου Μακεδονικού Παρατηρητηρίου που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στο Café-bar RITZ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το χορευτικό μας παρουσίασε θρησκευτικούς χορούς της Καππαδοκίας και παράλληλα ανέλυσε το βαθύτερο νόημά τους και τη σημασία τους για τη θρησκευτική και λαογραφική παράδοση της περιοχής της Ανατολίας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια το χοροδιδάσκαλό μας κο Κλεομένη Κατσαρη και όλους τους χορευτές και τις χορεύτριές μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση και να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκλησή τους.

Επίσης αισθητή ήταν και η παρουσία μας σε εκδηλώσεις για την κοπή της καθιερωμένης πίτας άλλων πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Ασφαλώς ξεχώρισε η παρουσία του συλλόγου μας στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο.Π.Σ.Ε. ( Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων) Β. Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η ΜΠΙΓΑ». Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Γραμματέας κος Θεόδωρος Τσακιρίδης και η Ταμίας κα Χριστίνα Τζίρογλου.

Επίσης στις 18 Ιανουαρίου παρευρεθήκαμε στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Θεόδωρος ο Γαβράς που πραγματοποιήθηκε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου κας Κυριακής Μαστορίδου, ενώ στις 25 Ιανουαρίου δώσαμε το παρών στην κοπή πίτας και τον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ. του συλλόγου.

Και στις δύο προαναφερθείσες εκδηλώσεις το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Δημήτριος Παυλακούδης.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους τους συλλόγους και τα μέλη τους και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την εκδήλωση κοπής της πίτας του δικού μας συλλόγου!

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Δημήτριος Χ.Παυλακούδης, Πρόεδρος
Θεόδωρος Τσακιρίδης, Γραμματέας

Σχολιάστε