My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΔΣ Παιονίας στις 29 Ιουνίου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr] θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου με ώρα έναρξης 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

* Πριν από την συζήτηση και ψήφιση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης και τυχόν των εκτός ημερήσιας διάταξης θα γίνει ενημέρωση από εκπρόσωπο της εταιρίας HENGAS για την πορεία των έργων φυσικού αερίου στο Πολύκαστρο.

1 Συναίνεση του Δ.Σ. Δήμου Παιονίας για το έργο εγκατάστασης σταθμών ΑΠΕ συνολικής ισχύος 305 MW της εταιρείας MEGA ΚΙΛΚΙΣ PROJECT RENEWABLES A.E.

2 Συμμετοχή του δήμου Παιονίας σε 8 ενεργειακές κοινότητες , όπως περιγράφονται στο αίτημα του κ. Πέτρου Τσομπάνη προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου αυτών.»

3 Συναίνεση του Δ.Σ. Δήμου Παιονίας για την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής βιοκαυσίμων από φυτικά έλαια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, στην περιοχή κοινότητας Άσπρου της εταιρείας WALL ECO ΙΚΕ.

4 Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2021.

5 Απαλλαγή από δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για σταυλικές – κτηνοτροφικές και λοιπές παρεμφερείς εγκαταστάσεις που βρίσκονται εκτός οικισμών λόγω έλλειψης ανταποδοτικότητας.

6 Αίτημα προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για παραχώρηση χρήσης του τεμαχίου 12γ με σκοπό την κατασκευή σχολικού κτιρίου για στέγαση του 2ου Γυμνασίου Πολυκάστρου.

7 Έγκριση απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου μας περί «Καθορισμού ύψους τροφείων (μηνιαίας οικ. Εισφοράς) και των κριτηρίων επιβολής τους στους Παιδικούς Σταθμούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Υγείας Πρόνοιας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας».
8 Ανάθεση εκτέλεσης τοπογραφικών εργασιών σε ιδιώτη.

Σχολιάστε