My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΔΣ Παιονίας: Πρόεδρος ο Χρ. Τσιμερίκας

dimarxeio paioniasΣτις κάλπες προσήλθαν χθες, πρώτη Κυριακή του χρόνου, ημέρα των Θεοφανείων, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας , προκειμένου να εκλέξουν το νέο Προεδρείο του ΔΣ, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγει ο Χρήστος Τσιμερίκας, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Καπουτζής και γραμματέας η Αικατερίνη Κούπανη.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν, τακτικά μέλη οι Γεωργίτσαρος Γεώργιος, Δερβεντλής Αναστάσιος, Καραβαλάκης Νικόλαος, Σιωνίδης Κων/νος, Τόδας Ιωάννης, Αδαμόπουλος Ιωάννης, Ιωαννίδης Γεώργιος και Δραγανίδης Χρήστος και αναπληρωματικά οι Κουλίνας Δημήτριος, Συμεωνίδης Ιωάννης, Τουλκερίδης Ιγνάτιος, Σκαντζούρης Λάμπρος και η Λιάρτση Αθανασία.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν, τακτικά μέλη οι Αριζάνης Ηλίας, Κουλίνας Δημήτριος, Ίγγιλις Ιωάννης οι κες Λιακοπούλου Έλενα, Παλάνη Μαρία οι κκ Αδαμόπουλος Ιωάννης, Ουρτζάνης Ιωάννης και Πασιατάς Νικόλαος, ενώ απληρωματικά οι  Καραθόδωρος Χρήστος, Γεωργίτσαρος Γεώργιος, Τουλκερίδης Ιγνάτιος, Δραγανίδης Χρήστος και η Λιάρτση Αθανασία.

Σχολιάστε