My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΔΣΚ: Ψηφίστε για το Δικαστικό

Με ανοιχτή επιστολή του προς τον δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Κοινότητας Κιλκίς, ο Δικηγορικός Σύλλογος ζητά “να συμβάλλουν καθοριστικά με τη θετική τους ψήφο στην ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραχώρησης” του οικοπέδου του “Μύλου Σαμαρά” για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμβολαιογραφικής διανομής του οικοπέδου των μύλων Σαμάρα από το Δήμο Κιλκίς, καθώς επίσης και για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων διαδικασιών εκ μέρους της πολιτείας στο πλαίσιο του προγραμματισμού της ανέγερσης του δικαστικού μεγάρου Κιλκίς.

Είμαστε βέβαιοι ότι κατά την επικείμενη συζήτηση του θέματος της παραχώρησης του συγκεκριμένου οικοπέδου από το Δήμο Κιλκίς στο ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. για την ανέγερση του δικαστικού μεγάρου, τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς, θα προχωρήσουν στη λήψη των σχετικών αποφάσεων, που συμβάλλουν καθοριστικά στην ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος του νομικού κόσμου, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας του Κιλκίς, για τη δημιουργία αξιοπρεπών και σύγχρονων κτιρίων για την στέγαση όλων των δικαστικών υπηρεσιών.

Καλούμε δε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Κοινότητας του Δήμου Κιλκίς και ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου μας, που αποτελούν συγχρόνως και μέλη των ανωτέρω οργάνων του Δήμου Κιλκίς, να συμβάλλουν καθοριστικά με τη θετική τους ψήφο στην ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραχώρησης.

Το Κιλκίς δικαιούται επιτέλους να αποκτήσει το αυτονόητο, ήτοι αξιοπρεπείς και σύγχρονους χώρους απονομής της Δικαιοσύνης.

Σχολιάστε